Рецепти

Най-добре и най-зле облечените на наградите „Оскар“ 2017

оскар

Ето кои бяха най-добре и най-зле облечените звезди на наградите „Оскар“ 2017.

Макар присъждането на престижните филмови награди през всяка година да се очаква с интерес, за да станат известни имената на отличените със златна статуетка победители във всяка една от категориите, паралелно с това, макар и неофициално, се раздават и вид модни награди, свързани с избора на официално облекло за повода. Разбира се, тук категориите са по-различни, но в никакъв случай не по-малко интересни.

Най-добре и най-зле облечените на наградите „Оскар“ 2017

оскар

Ема Стоун, която грабна статуетката в категорията „Най-добра актриса“ бе облечена така, сякаш визията й от вечерта ще остане запечатана за поколенията. Роклята й бе такава, която освен за позиране на червения килим, ще бъде удобна и за весели танци след церемонията, след като актрисата свали обувките си и отпразнува победата и предстоящата си ваканция. Ето защо получава и награда за най-танцувална рокля на вечерта.

оскар

Наградата за най-добро завръщане на червения килим се присъжда на Шарлиз Терон. Актрисата се позагуби от светлините на светските събития, но ето че на наградите „Оскар2017 тя и новият креативен директор на Dior се представиха в пълния си блясък, тъй като прелестната блондинка бе облечена в рокля от последната му колекция.

оскар

Джесика Бийл получи наградата за най-блестяща рокля на наградите „Оскар“ 2017. Актрисата до сега никога не бе прекалявала така с бляскавите материи, но в този случай експертите са на мнение, че златното в роклята й на KaufmanFranco е прекалено много за повода и би била по-подходяща за някой бал.

оскар

Наградата за най-погрешна стъпка критиците дадоха на Дакота Джонсън и нейната рокля Gucci. Колкото и да се опитваха да оценят винтидж аурата на тази сатенена рокля, все пак има една тънка линия между „страхотно ретро“ и „Аз съм мега-фен на Feud Райън Мърфи.“ Освен дрехата, която не е подходяща за съвременния червен килим, грима и прическата на актрисата също не бяха обмислени добре.

оскар

Хали Бери заслужено бе отличена като дамата с „Най-добри къдрици“. Толкова е освежаващо да се наблюдава промяната на прическата на актрисата и то в такава нощ. Макар, че роклята й на Versace изобщо не беше на същата вибрация. Изглеждайки като разумен избор за вечерна рокля, тя като ли бе саботирана от някой от елементите си.

оскар

Никол Кидман бе отличена за това, че може да носи най-добре роклята си в телесен цвят. В елегантната си рокля на Armani актрисата напомни на всички защо вече 20 години очакваме с нетърпение да я видим на червения килим. Изглежда някак освежаващо в сезона на драматичните и смахнати тоалети да се види нещо чудато, но не дотолкова, че да угаси пламъка на интереса.

оскар

Независимо какви са отношенията на Мерил Стрийп с Chanel, има едно нещо, което е сигурно в нощта на Оскарите и това е изборът й на рокля. Сивата рокля, която Карл Лагерфелд уши специално за актрисата и която тя отказа да приеме едва ли е успяла да победи тази оживена наслада.  Предполагаме, че не трябва да бъде изненада за никого, че творческите инстинкти на Мерил Стрийп са правилни.

оскар

Наградата за „Най-добра рокля, която не се поддава на описание“ получава Наоми Харис за своята бяла Calvin Klein, която съчета с впечатляващо различни обувки.

оскар

Няма по-добър начин да декларираш, че вече си пораснала актриса от това да се появиш с рокля за възрастни като Хейли Стайнфелд. Изборът на модел от колекцията на Ralph & Russo със сигурност е за предпочитане, но защо толкова зряла визия търси да представи младата актриса?

оскар

С „Най-добър стар холивудски стил“ в избора си на тоалет бе отличена Тараджи Хенсън заради дългата си рокля на Alberta Ferretti с вталена кройка и съчетана с масивни бижута.

оскар

Алисия Викандер бе отличена за „Най-лошо завръщане“. Актрисата, която през миналата година получи „Оскар“ за „Най-добра поддържаща роля“, а през тази година презентираше номинираните в категорията „Най-добра поддържаща роля“, изцяло отсъства от сезона на наградите, докато тази вечер не разочарова всички с избора си на рокля.

оскар

Най-добрата червена рокля на вечерта бе на Виола Дейвис. От главата до петите, тази елегантна рокля на Armani бе хващащо окото съвършенство.

оскар

Най-добрите волани имаше роклята на Oscar de la Renta, която Бри Ларсън избра да носи на червения килим на наградите „Оскар“ 2017.

оскар

Победител в категорията за „Най-драматично облекло“ бе Джанел Мона, облечена в рокля на Elie Saab Couture. Роклята изглеждаше като на викторианска красавица, но със смели прозрачни парчета в горната част.

оскар

Ето, че използването на пера по най-фантастичен начин също бе отбелязано на наградите „Оскар“ 2017. Тук победителката е актрисата Октавия Спенсър и нейната рокля на Marchesa.

оскар

Най-дръзката и голяма рокля на вечерта бе носена от Синтия Ериво и изработена от Paolo Sebastian. Тя изглеждаше красива, богато украсена, с голям обхват и значителна.

източник:cosmopolitan.com