Рецепти

София Вергара и Джо Манганиело – секси приказка с щастлив край

София Вергара и Джо Манганиело

София Вергара и Джо Манганиело безспорно са най-привлекателна младоженците на годината. А ето и причините, поради които двамата са идеални един за друг.

От първият миг, в който Джо видял София, той не могъл да свали очите си от нея. Единственият проблем тогава бил този, че знойната актриса била сгодена. Само няколко седмици по-късно, обаче, двугодишният й годеж се разваля и нищо не може да спре чаровникът да покори сърцето на избраницата си. Той помолил приятеля си Джеси Тейлър Фъргюсън да му даде телефонния номер на София. По това време, тя снимала филм в Ню Орлиънс, а идеята да започне да се среща с някого скоро след драматичната раздяла с годеника й била далеч от мислите й. Но Джо бил решителен и прелетял със самолет до там само, за да я изведе на вечеря. Няколко хиляди километри не били в състояние да му попречат да се срещне с перфектната според него жена.

И както се казва, останалото е история. През този уикенд двамата, които сякаш са предопределени един за друг ще се венчаят официално и по този начин ще се превърнат в най-привлекателна семейството в Холивуд. Но нека да разгледаме по-подробно защо те са създадени един за друг. Доказателствата за това са следните:

София Вергара и Джо Манганиело

  1. Сексуална химия

Искрите помежду им са пламнали още на първата им среща. Никой не би могъл да отрече това. Според многобройните източници, София не е имала никакво намерение да започва нова връзка, нито да се среща с някого съвсем скоро след разтрогнатия годеж, но не устоява на чара на Джо. Нека просто да кажем, че напълно я разбираме, защото впечатляващият му релефен корем бе изложен на показ в „Magic Mike“. Близък приятел на двойката разказва, че двамата са били луди един по друг от самото начало :“ Те са абсолютно влюбени. От момента, в който се събраха, бяха погълнати един от друг, а с времето нещата само се задълбочават. Може и да изглежда че не си подхождат, но от момента, в който се срещнаха и откриха лудата химия помежду си, никога не искаха да се разделят.“

София Вергара и Джо Манганиело

      2. Той боготвори земята под краката й

„Тя има извивки, тя има красиво лице, прекрасна коса, просто е разкошна. Естествено красива е. И е борбена“, смята Джо за любимата си, която намира за истинска богиня.

Тя се шегува, че той я обича само, защото в леглото не носи нищо друго, освен парфюм, но истината е, че има наистина основателна причина за тяхната любов. „Джо кара София да се чувства като най-важната жена на света. Това й дава увереност да се справи с всичко, защото знае, че той винаги ще я подкрепи„, разказва източник. От своя страна, тя го намира за „разкошен, привлекателна и не може да му се насити. Той е най-милият човек на света и се държи с нея като с кралица. Той е всичко.“

Неговите приятели разказват, че никога преди Джо не се е чувствал по този начин с друга жена.

София Вергара и Джо Манганиело

     3. Той е истински романтик

Само шест месеца след първата им среща, Джо паднал на едно коляно и помолил София да се омъжи за него. И отново изминал много километри, за да го направи. Двамата се наслаждавали на романтична почивка в Кауай и там, в хотела, той задал съдбоносния въпрос, като използвал родния език на колумбийската актриса, като й казал на испански : „Eres mi todo.“ ( Ти си ми всичко).

Направо да припаднеш!

София Вергара и Джо Манганиело

     4.  Те са повече от любовници

В допълнение към изобилието на завидни физически черти, тези двамата са съвместими и по характер.  “ Те са като най-добри приятели и споделят всеки аспект от живота си един с друг. Те тренират заедно, гледат футбол заедно, излизат на вечеря и на кино. От доста време живеят под един покрив и имат изградена страхотна рутина. Познават приятелите и роднините на другия и са чудесна двойка. Като че ли фазата на „меден месец“ при тях не свършва„, разказва близък техен приятел.

     5.  Знаят как да организират парти

Днес във Флорида ще се състои най-пищната сватбена церемония на годината. На нея ще присъстват над 400 гости, на която са поканени роднини и известни колеги на актьорите, сред които Рийз Уидърспун, Ед О Нийл, Джули Боуен и други. Младоженците искат всичките им близки да присъстват на този важен момент от живота им.

Венчавката ще се състои в Палм Бийч, който е известен със спиращите дъха гледки на брега на океана. Независимо от размерите на партито, Джо и София искат да запазят церемонията интимна.

Желаем им дълъг и щастлив семеен живот!