Рецепти

София Вергара за ревността

софия вергара не ревнува

София Вергара не ревнува от фенките на мъжа си от фенките на мъжа си Джо Манганиело. И кой би се усъмнил в самочувствието й?

Всъщност, двамата актьори все още не са сключили официално брак, но са сгодени и това е въпрос на формалност, защото на Деня на благодарността ще станат законни съпруг и съпруга. По време на гостуването си в шоуто на Джими Кимел по ABC миналата седмица, знойната красавица сподели, че годеникът й все още е атакуван от почитателки. Въпреки факта, че Джо е обвързан с популярна и привлекателна жена като нея, фенките му не спират да правят опити да привлекат вниманието му. Но самата София няма нищо против това. Тя споделя, че това е разбираемо за нея, защото той е наистина много привлекателен мъж.

софия вергара не ревнува

По време на гостуването си в шоуто, актрисата бе облечена в предизвикателна червена рокля на Roland Mouret. Но тя изглеждаше не по-малко съблазнително и на път за студиото. Облечена в сива рокля с презрамки, прилепнала по тялото и описваща известните й извивки, тя привличаше погледите към себе си. Визията й бе допълнена с чанта от Hermes и сандали на платформа в телесен цвят. Как човек да погледне на страни?

софия вергара не ревнува