Рецепти

Стани „Момиче на седмицата“ на LAZARA

момиче-на-седмицата-1

LAZARA търси своите нови „Момичета на седмицата“. Участие могат да вземат всички момичета, които имат да споделят с нас нещо интересно за себе си, за своя стил и усет към модата.

За нашите нови читатели на сайта, рубриката описва стилът на различни момичета, както към живота, така и към модата. Представят се няколко различни модни визии и част от техния гардедоб, като дрехи, обувки, аксесорари и т.н.  До сега всяко „Момиче на седмицата“ е било специално, като някои станаха добри приятелки на екипа на LAZARA. Запознахме Ви първо с модната блогърка Мими от Mimi’s fashion moments, моделите Екатерина Петкова и Александрина Цветкова, блогърката Принцеса Парцалеса, сладката Мелиса Ариф, дизайнера Цвета Кусева от CK Fashion Studio, страхотната клубна танцьорка Елена Виан, магнетичния PR – Анита Райкова, слънчевото момиче на TV7 – Натали Трифонова и др.

Ако и Вие искате да станете част от нашите „Mомичета на седмицата“ кандидатствайте, като изпратите 5 свои снимки с различна визия в цял ръст и 5 снимки на дрехи и аксесоари от Вашия гардероб. Опишете с какво се занимавате, какви са Ви интересите и какво Ви вдъхновява. Четирите дами с най-хубави и интересни снимки и характери ще бъдат избрани за участие в нашата рубрика.

Краен срок: 15.08.2015

С кандиданстване за „Момиче на седмицата“ всеки един кандидат се съгласява автоматично с Oбщите условия.

Изпратете необходимата информация на office@lazara.bg

Желаем Ви успех 🙂