Рецепти

Сватбата на София Вергара и Джо Манганиело

софия вергара джо манганиело

Официално е! София Вергара и Джо Манганиело вече са женени!

Великолепната двойка сключи брак в неделя по време на романтичната си сватба в The Breakers Resort в Палм Бийч, Флорида.

Церемонията започна в 19:00 часа пред гостите, сред които и колегите на Вергара от „Модерно семейство“, Рийз Уидърспун и Чанинг Тейтъм.

Вергара, 43, която наскоро призна, че има малка „брайдзила“ в себе си и държи много на детайлите, беше дала всичко от себе си за една приказна сватба. Празненството включваше уикенд, пълен със забави, включително „pool party“, разкошна репетиционна вечеря и предварително сватбено парти, в което Манганиело направи серенада за булката си със „Sweet Child O’ Mine“.

софия вергара джо манганиело

На церемонията в неделя, Вергара бе облечена в бяла рокля по дизайн на Zuhair Murad Couture, докато вървеше по пътеката. Церемонията беше на открито, в малко площадче, украсено с бели рози, орхидеи и хортензии. Актрисата мина без було, носейки букет от орхидеи в ръцете си.

Вместо да обменят типичните за американската сватбена култура „Да“-та (англ. I do), двойката каза „Аз ще“ (англ. „I will“), пред един официален служител и членовете на сватбеното тържество, и прочетоха пасажи от Библията на испански и английски език. Вергара и Манганиело също така рецитираха собствените си обети. Емоционалната церемония включваше много смях и щастливи сълзи от страна на гостите.

софия вергара джо манганиело

Партньорката на Вергара в „Модерно семейство“ Джули Боуън наскоро подразни любопитството ни с подробности за сватбата. Пред списание PEOPLE, по време на церемония за награждавания в Лос Анджелис, тя разкри, че единственото нещо, което тя знае, е, че двойката е решила да не си прави официални сватбени снимки.

„Харесва ми това, защото то говори : Ние няма да прекарваме много време в традиционности, а просто ще се забавляваме“, каза Боуен.

Освен това, вместо подаръци, двойката младоженци помоли гостите да изпратят дарение на една от двете благотворителни организации, близки до сърцата им: St. Jude Children’s Hospital  и Pittsburgh Children’s Hospital.

софия вергара джо манганиело

Манганиело, 38, предложи да Вергара на Коледа миналата година по време на романтично пътешествие до Кауай, в шестия месец на връзката им.