Рецепти

Тайните за красота на 76-годишната Ракел Уелч

rakel yeilch

rakel yeilch

Ракел Уелч твърди, че няма пластични операции, но нейната красота, която сякаш е неподвластна на времето, крие някои интересни тайни. Актрисата предизвика истински фурор, когато се появи през тази седмица на червения килим за премиерата на филма  „How To Be A Latin Lover“ и изобщо не изглеждаше като всяка друга жена на нейната възраст. Всички я гледаха и се питаха само едно: Как е възможно?

Една от най-сексапилните актриси в света винаги е успявала да обърне погледите на околните след себе си твърди, че се грижи за своето тяло „по същия начин, по който се грижа за дома, колата и градината.“ За нея това включва ядене на нисковъглехидратни храни, без глутенова диета и практикуване на йога в продължение на час и половина всеки ден. Що се отнася до останалата част от режима й, той със сигурност гарантира, че няма да има видимо сива коса или бръчка. Тук ще споделим обяснението както на самата нея, така и на специалистите, как Ракел Уелч може да изглежда толкова красиво на 76.

Тайните за красота на 76-годишната Ракел Уелч

rakel yeilch

Коса

„Чудили ли сте някога колко стилни знаменитости, като Джоан Колинс и Ракел Уелч, поддържат косата си толкова млада и перфектна?“, пише в рекламата на перуките, собственост на Уелч – Всъщност това не е тайна – те носят перука!

Мишел Брукс, собственик на фризьорския салон „Ръсел Брукс“ в Бат, казва: „Ако носи перука, това е модел с дантелена система, при която дантелата е прикрепена към главата й, като я издърпва през цялата естествена коса на главата. Това е доста невероятно и напълно дава този старомоден холивудски вид.“

Лице

Лицето й е учудващо гладко – каква ли е тайната на Ракел? Не, очевидно не е лифтинг или ботокс, а …  крем за виме. Самата Ракел е споделила, че е фен на „Bag Balm“, мазило, използвано от земеделците, за да се успокои нараненото, болезнено или възпалено краве виме. „Това е нещо глупаво“, признава тя. – Използва се, когато се доят кравите. Това е нещо, което можете да сложите за една нощ и когато се събудите, да нямате сухи, напукани устни. Повярвайте ми, че има много „мумии“, които се разхождат с него наоколо.

Зъби

Кокетно блестящата холивудска усмивка на Ракел Уелч най-вероятно се дължат на козметичната стоматология, предпочитана от много известни личности.

Кожа

Едно от зайчетата на „Плейбой“ и избраната за втората най-красива жена на всички времена според списание Men’s Health през 2011 г. показва гладка и безупречна кожа с пълни розови бузи, които можеха да принадлежат на някой тийнейджър. „Имам красива кожа – хората ми казват това през целия ми живот, а когато имаш нещо специално за теб, искаш да се погрижиш за него“, каза тя.
Тя също така е признала, че в миналото е използвала кърпички, дребни маски против бръчки, които се прилагат през нощта, за да изгладят линиите и казва, че се грижи за лицето си, като внимава с използването на изсушаващи кожата продукти като сапун.

Шия

Шията на Ракел Уелч няма нито гънки, нито петна. За вида й няма обяснение, но обикновените жени успяват да постигнат това с помощта на специалисти. Д-р Самурис, козметичен хирург в „Hospital Group“, казва: „Едно решение за застаряването на врата е пълното повдигане на врата, където хирурзите правят разрязване точно вътре в линията на косата, на нивото на очите и надолу по дължината в областта пред ушите и повдигат всичко това, преди да го зашият. Това води до затягане на кожата, което я прави да изглежда по-млада и без линии.“

 източник:dailymail.co.uk