Рубрики

Момиче на седмицата: Елена Чотова

momiche na sedmicata elena chotova

Магнетизъм.. дума или по-скоро усещане, което човек излъчва и с което е в състояние да привлича ума и сетивата на околните. Физическите качества на една жена са само част от цялостната й осанка, но какво е тя, когато й липсва онзи заряд, способен да задържи вниманието и интереса към нея. Често ние, жените, изискваме първо отношение от отсрещната страна, но забравяме, че по-важната стъпка е да имаме такова и към самите нас на преден план. Когато имаме развито цялостно отношение към себе си, присъствието ни няма как да не остане незабелязано. Фокусът ни този път в рубриката на LAZARA.bg Момиче на седмицата е насочен към Елена Чотова, която притежава именно този магнетизъм и сладко очарование, когато я опознаеш. Танците са неразривна част от нейния ден или по-скоро, когато нощта настъпи и предразполага за отпускащи питиета, хубава музика и незабравими моменти в един от водещите клубове в София. А какво още за нея… ще ви оставим сами да разберете в следващите редове.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Най-характерните три думи за теб са..?

– Истинска, добра, спокойна.

LZ: Какво обикновено може да повлияе за доброто ти настроение?

– Усмихнатите хора около мен. Радостта в очите на околните ме зарежда страшно много.

LZ: Ако сложиш на везна силните и слабите си черти, кое ще надделее и в коя посока?

– Трудно е да преценя, предполагам силните. Често се случва да оставям някои неща буквално за последния момент, но винаги свършвам задачите си на време.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Хаос или организираност?

– Определено организираност. Хаосът може да ме доведе до лудост. Обичам всичко да е прилежно подредено.

LZ: С какви хора обичаш да си заобиколена?

– Най-вече от умни и позитивни хора с добри души. Такива, от които мога да се уча, които да ме зареждат положително и да правят дните ми по-ведри, дори когато няма причина за това. Всъщност, май всички това искаме, нали? 

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Тиха вечеря с приятелка или шумен бар с много приятели?

– Зависи от настроението и случая. И дветe носят своите емоции, но предвид това, че повече от времето си прекарвам в най-добрия нощен клуб, все по-често предпочитам тихите вечери.

LZ: Нощта предразполага за …?

– Забавления и нови позитивни емоции!

LZ: Любимо питие?

– Ами… кафе 🙂 Това е нещото, което обожавам. Когато излизам с приятели пия уиски, сладки вина, но не бих казала, че някое от тези питиета ми е любимо, просто защото не намирам алкохолните питиета за особено вкусни ?

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Танците за теб са…?

– Това, което ми повишава хормона на щастието. Танците се превръщат в начин на живот и не можеш без тях, но голяма роля за това играят и хората, с които работя. Те са тази част от дните ми, които правят живота ми цветен и пълен с луди изживявания, смях и едни прекрасни незаменими моменти, които не всеки може да изживее. Ние сме прекрасен екип и понякога дори изморена от танците, отивам с желание, само защото ще прекарам времето си с тях.

LZ: Какъв тип музика те поставя в „свои води“?

– Слушам почти всякаква музика, но имам слабост съм бавните, любовни песни. Романтична душа съм.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Ключът към страхотното парти в какво се крие?

– В добрата компания.

LZ: На сцената носиш различни костюми. Извън нея на какво залагаш в аутфита си?

– На спортно-елегантните неща. Обикновено дънки и кецове. В ежедневието си не слагам грим, но държа косата ми винаги да изглежда перфектно.

LZ: Имаш ли мания относно някой айтъм?

– Не бих казала. По-скоро всичко е в допустими граници, които стоят далече от вманиачаването.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Модно клише, което рушиш…?

– Високи токчета за официален случай. Ужасно трудно ми е да го спазвам. Веднъж дори една приятелка, канейки ме сватбата си ме помоли поне за този случай да облека рокля с токчета. Аз се засмях и казах, че ще си помисля.

LZ: Влияе ли настроението върху начина ти на обличане и как?

– О, да! Има моменти, в които дори суетата ми не помага да съчетая нещата както трябва, точно заради лошото ми настроение.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: Най-добрата комбинация за теб е..?

– Сако, дънки и кецове. Обожавам тази комбинация.

LZ: За първа среща обикновено прибягваш до…?

– Ами зависи от времето и мястото на срещата, но никога не се престаравам. Бих облякла същото, което ще сложа и ако е среща с приятелка.

LZ: Как може да те спечели един мъж?

– Всички хора, приятели и партньори, ме печелят с едно и също – с отношение и добра душа. Отношението е изключително важно за мен. В днешно време хората все по-често го оставят на заден план.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: А да те отблъсне?

– Същото! Когато един човек има лошо отношение не само към мен, но и към останалите хора, без значение познати или непознати, това може да ме влуди буквално. Също така безотговорността и лъжата. Това за мен са недопустими неща!

LZ: С коя дестинация можеш да свържеш пътуването на живота си?

– Не свързвам пътуванията с дестинации, а с правилния човек. И в гората да съм, ако съм с човека, който искам, дестинацията е без значение.

momiche na sedmicata elena chotova

LZ: За какво мечтаеш?

– За щастие, разбира се! За мен то се крие в здравото и сплотено семейство – нищо друго няма значение.

LZ: Какво ще пожелаеш на себе си и читателите на LAZARA?

– Винаги да бъдем себе си. Да се усмихваме повече и да бъдем заобиколени от истински, непринудени хора, защото позьорството напоследък много се отразява на обществото.

Photo credit: Ivan Ermenkov Photography

error: