ideq za svatba v pastelni tonove na otkrito fotografiq

Идея за сватба в пастелни тонове на открито за всички романтични младоженци със свободен дух, които искат да се венчаят под открито небе. Има нещо вълшебно във въздуха, в естествената слънчева светлина, в свежите цветя и зеленината наоколо, а усмивките сякаш нямат край. Ако и вие искате да си организирате пролетна или лятна церемония с присъствие на някой стилни детайли и декорация с мярка.

Идея за сватба в пастелни тонове на открито

fotografiq ideq svatbena snimka mladojenci

Сватбеното тържество е специално преживяване за двамата влюбени, които с готовност се вричат във вярност и вечна любов един на друг. Премахнете всякакво усещане за стрес или безпокойство. Отпуснете се, насладете се на това, което ви се случва и бъдете щастливи.

О, щастлив сватбен ден!

ideq svatbena snimka bulka

Добре е дизайна на булчинската рокля да бъде съобразен с темата и обстановката на цялостната концепция за сватбата ви.

svatbena snimka ideq fotografiq buketi

Създайте усещане за интимна градинска сватба в пастелни тонове – коралово, прасковено и бледо розово. Съчетанието на тези нюанси с природния пейзаж създава гостоприемна обстановка. Роклите на шаферките могат да създадат много приятно настроение, ако ги изберете в различни цветове от цветовата палитра за сватбата.

bulchinska pricheska pribrana kosa ideq

Изберете подходяща булчинска прическа, която да изглежда елегантно, но и да бъде съобразена с модела на роклята. Прибраната коса в стилен нисък кок с красив акцент е много подходяща за лятна сватба на открито.

bulchinski buket ideq fotografiq

Булчинският букет трябва да представлява свежа експлозия от топли пастелни тонове и аромат. Зелените листа, смесени с цветята са в чудесен синхрон с откритото пространство, на което ще се празнува вашата любов.

svatbena snimka ideq fotografiq mladojenci

Прекрасна идея за сватба в пастелни тонове на открито в компанията на роднините и близките приятели. Перфектна хармония в картина на земя, небе и любов.

svatbeni snimki ideq fotografiq

fotografiq idei svatbeni snimki mladojenci

fotografiq bulka shaferka buket

svatbena snimka shaferki bulka

svatbena dekoraciq cvetq

svatbena dekoraciq idei

ideq svatbena pokana

svatbena torta ideq dvuetajna

bulchinska roklq bustie ideq lqtna svatba

fotografiq svatbena snimka ideq