игри за деца

11 гениални идеи за игри за деца по време на сватба, които ще забавляват малчуганите с часове.

Всички церемонии и сватби са скучни за децата, защото трябва да стоят мирно и да бъдат послушни и търпеливи. Ето защо, ако няма възможност да останат в къщи с детегледачка, е добре да им бъдат намерени интересни занимания, които да ангажират вниманието им дотолкова, че и малчуганите, и възрастните, да си прекарат добре. И тъй като вероятността да седят кротко на едно място е нулева, домакините трябва да се съобразят с тяхната същност и да им организират подходящи детски игри според условията, в които се празнува сключването на брак на младоженците. И тъй като има много начини да се накарат родителите да се почувстват празнично и да се веселят добре, за тяхното спокойствие и за това на всички гости е препоръчително да се създадат условия за интересни занимания и за малките. Ето някои идеи, които ще ги накара и те да си прекарат добре на сватбата.

Игри за деца по време на сватба

игри за деца

Детски бар с плодово-млечни коктейли.

Накарайте всички малчугани да се сближат, като не обособявате отделни игри за момиче и игри за момче. Един специален начин да накарате хлапетата да се почувстват специални и ентусиазирани от тостовете е като предвидите детски напитки за тях, красиво декорирани и със сламки, разбира се. Ако възрастта им позволява, дори може да им предоставите възможността сами да си приготвят коктейлите, като им предоставите необходимите съставки или да си играят на бар, като всеки си поръчва от бармана питието, което предпочита да консумира.

игри за деца

Нека масата за децата да бъде най-забавната маса.

Когато се стигне до аранжирането на детската маса, нека се подходи с повече креативност – да има играчки, бонбони, пастели, листи за рисуване, лакомства и други провокиращи детските усмивки неща. Това със сигурност ще ги задържи по местата им поне до сервирането на основното ястие.

игри за деца

Специално скривалище за деца.

Това е една от най-любимите игри за деца. В зависимост от условията, може да направите едно убежище за малчуганите на моравата или в някой свободен ъгъл, където в безопасност да се отдадат на техните си занимания, необезпокоявани от възрастните. Оборудвайте мястото със занимателни настолни игри, играчки или по възможност опънете един екран, на който може да им прожектирате “Замръзналото кралство”, например.

игри за деца

Шпионски игри за деца.

Дайте на всяко по-голямо дете, което може да чете, списък с нещата, които трябва да открие по време на сватбата и фотоапарат или телефон, с които да заснеме моментите, като например “дама в червено”, “целувка”, “красива усмивка”, “красиви обувки”, “вратовръзка на точки”, “двама души, които се държат за ръце” и т.н. Кой знае, може да се окаже, че това са едни от най-хубавите сватбени снимки.

игри за деца

Забавни игри за деца с награди.

Игрите на открито като народна топка, криеница, надбягване, игри с топче и други са много забавни за малчуганите, но разбира се, те не трябва да бъдат изложени за дълго на слънце по време на летните сватби. Наградите са много стимулиращи за участниците във всички видове игри, така че едно табло с купи и други предметни награди, важни за хлапетата, ще бъде бонус за допълнителен стимул.

игри за деца

Черна дъска и тебешири.

Наличието на дъска за писане и рисуване ще накара децата да развихрят въображението си. Независимо дали с цветни маркери или с бял тебешир, едно предизвикателство да нарисуват най-красивата сватбена рисунка ще ги накара да се постараят и да проявят творчество, докато големите танцуват и вдигат наздравици за младоженците.

игри за деца

Камион за сладолед под наем.

За децата не са интересни гурме ястията и деликатесите. Един камион за сладолед или просто щанд, на който се предлагат няколко вида от любимото лакомство ще ги направи най-доволните гости на сватбата.

игри за деца

Станция за украса на мъфини.

Ето още една опция за отвличане на вниманието на децата с любимите им сладкиши, която по всяка вероятност ще бъде една от най-любимите игри за момичета. Малките дами обожават игри за готвене. Наличието на една маса с готови мъфини и опции за декорация, както и на възрастен, който да им дава насоки, може да предизвика желанието на малчуганите да направят най-хубавите десерти за гостите на сватбата.

игри за деца

Фотографска кабина.

Виждали ли сте колко умело си правят селфита 5-годишните? Обособяването на кът за снимки, снабден с маски, мечове, воали, корони и други аксесоари ще накара малчуганите да си направят забавни фотосесии, в които ще проявят много креативност и чувство за хумор.

игри за деца

Специални забавления за децата.

Ако искате наистина да се измъкнете, наемете въртележка, подскачащ замък или весели карусели. Безкрайните развлечения и епичните сватбени снимки са гарантирани.

игри за деца

Нека гостите доведат домашните си любимци.

Малчуганите с радост ще се погрижат за пухкавите животни на гостите на сватбата. Онези, които си имат свои, ще дават съвети на останалите, а за всички гарантирано ще има много весели и незабравими игри за деца, за които дълго ще говорят.

 източник:purewow.com