женски татуси

Женски татуси – красиви женски татуировки във всяка форма

Обмисляте скоро да получите поредната си малка татуировка? Или просто се чудите какво да си нарисувате за първа такава? Ако на някой от двата въпроса отговорът е положителен, то сте попаднали на правилното място. Тук ще намерите много нови дизайни за татуировки. Много често имаме идеята, но нямаме правилната концепция за своята единствена и неповторима татуировка. За това е добре да разгледате някои полезни идеи, за да избирате собствения си дизайн. Важното е да знаете, какво искате да кажете с вашата женска татуировка. Символиката и семиотиката на знаците е разнообразна. Дали с животно, растение или цитат, те са само красивият стимул под формата на знак, чрез когото вие изпращате завоалирано съобщение.

Женски татуси

женски татуси

Татуировките за жени не винаги са били толкова популярни. Най-общо казано, татуси за мъже започват да се появяват по-често веднага след Американската война за независимост. Моряците отриват, че татуировките са отличен идентифициращ знак, по които те биват хвърлени в затвора от британците или когато трябва телата им да бъдат открити в морето. Любезното общество, обаче, не се краси с неизтриваемо мастило в продължение на много години. Жените също гордо носят своите женски татуси по целия свят. За жените, обаче, татуировките често са по-фини и символични. Има много животни и амулети, които имат скрит смисъл, и жените носят тези символи близо до сърцето си.

Женски татуировки

женски татуси

Ако искате да покажете вашата привързаност към някого – дайте му роза. Знаете ли, че въпреки това, различните цветни рози имат различно значение? Червените рози са за любов, жълтите рози са за приятелство, бяло е за спомен и розово е за благодарност и възхищение. Розовите татуировки за жени, независимо от цвета им, винаги са признак на красота и елегантност. За римляните и древните гърци, розата представлявала любовта и красотата. Те определят цветето с Афродита, богинята на любовта. За християните, розата представлява Дева Мария. Розите са били използвани в Древен Египет, за да се поклонят на богинята Изида, идеалната майка и съпруга.

женски татуси

женски татуси

женски татуси

женски татуси

женски татуси

женски татуси

женски-татуси

женски-татуси

женски-татуси

женски-татуси

женски-татуси

женски-татуси