Татуировки

Татуировки с геометрични линии

tatuirovki s geometrichni linii raka grab

tatuirovki s geometrichni linii raka grab

Най-актуалните татуировки с геометрични линии, които елегантно преминават по тялото и веднага грабват погледите. Те са нежни рисунки върху кожата, които изглеждат изискано и символично. Ако търсите интересна идея, която да остави отпечатък върху определена част от тялото ви, разгледайте галерията ни с предложения. Определено ще останете впечатлени от това изкуство.

Татуировки с геометрични линии или защо изобщо искаме да го направим?

tatuirovki s geometrichni linii grab

Татуировките са произведения на изкуството и обикновено са начин да покажеш на целия свят своята уникална индивидуалност. Един от най-широко разпространените мотиви да нарисуваш тялото си е нуждата да изразиш себе си и да заявиш гледната си точка пред света. Татуировката е начин да покажеш позицията си към дадено общество или принадлежността ти към някоя група. А и това е била и първоначалната идея на татуирането като цяло. В древността именно така са се различавали  представители и членове на различните племена и общества. Друга причина човек да постави вечна рисунка върху кожата си е за духовна протекция.  Обикновено така постъпват мотористите, екстремистите, моряците и изобщо всички, които практикуват опасни спортове. Много хора се татуират, за да  отбележат значимо събитие в живота си. Поводът за това може да бъде хубав или лош, но това ще остави отпечатък върху тялото им завинаги. Поглеждайки към това място, то ще им напомня за конкретната причина и времето никога няма да заличи спомените им. Тези татуировки с геометрични линии са добро и интересно предложение.

Какъвто и стил да изберете, важното е да носите татуировката си с гордост и удоволствие

tatuirovki s geometrichni linii kraka

Татуировки, за които се смята, че предизвикват късмет или предпазват от злополуки, са удачен избор на знак върху тялото. Чисто психологическия момент, но самата увереност, че има нещо, което те пази е достатъчно силно да отблъсне доста отрицателна енергия. Друга разпространена и удачна причина, за да нарисуваш тялото си е да обещаеш нещо на себе си. Да направиш дадения знак в името на това, никога да не забравяш какво си обещал и в какво вярваш, защото има моменти, когато се забравя.

race tatuirovki s geometrichni linii

А всъщност най-важното е да си наясно със себе си и с това, което усещаш. Не забравяйте, че татуировките изразяват именно вас и вашия поглед върху света. Не си правете татуировка само защото всички го правят. И накрая не забравяйте, че няма нищо лошо в това да си направите каквато и да е рисунка, ако това изразява вас няма защо да се притеснявате. Остава да изберете подходящо студио и най-вече професионалист, на който можете да се доверите изцяло.

Татуировки с геометрични линии за двама

tatuirovki geometrichni linii za maje jeni

 Татуировки с геометрични линии върху прасеца

tatuirovki kraka geometrichni linii

 Гърдите и корема са покрити с голяма  татуировка с геометрични линии

tatuirovki geometrichni linii korem

 Татуировка с геометрични линии по цялата дължина на гърба

tatuirovki grab geometrichni linii

 Татуировка с геометрични линии  върху бедрата

grab tatuirovki geometrichni linii

tatuirovki geometrichni linii gardi

tatuirovki geometrichni linii race

tatuirovki grab geometrichni linii cherni

tatuirovki gardi geometrichni linii cherni

tatuirovki gardi geometrichni linii