Как да изгорим мазнините на ръцете

как да изгорим мазнините на ръцете

Как да изгорим мазнините на ръцете, ако тази зона от тялото е проблемна ? Вместо да ги крием под дълги ръкави и обемисти пуловери, нека започнем да ги стягаме още днес. Следвайте стриктно и редовно тези съвети и упражнения, за да можете скоро да показвате добре оформени и красиви ръце и да носите уверено летните си дрехи с презрамки или къси ръкави.

Как да изгорим мазнините на ръцете с няколко упражнения

как да изгорим мазнините на ръцете

Вдигайте тежестите по различен начин

Много жени смятат, че не трябва да вдигат гири, по-тежки от 2,5 кг, за да не започнат да изграждат големи мускули на ръцете. Ако искате да видите истински резултати в оформянето на мускулите си, ще трябва да шокирате тялото си с по-тежки гири. Треньорът на звездите Дженифър Коен препоръчва това 2-3 пъти седмично.

как да изгорим мазнините на ръцете

Променете кардио тренировката си

Сериозно ли искате да се отървете от мазнините? Според проучванията, трябва да правите 60-минутна сесия 5 пъти седмично, за да постигнете видими резултати. Вместо тренировка с постоянно темпо, опитайте интервална, защото тя осигурява ефект на изгаряне на мазнините, дори след като завършите упражненията. Това ще ви осигури около 200 калории дневно, изгорени допълнително за същото време на тренировка.

как да изгорим мазнините на ръцете

Изпълнявайте правилните движения

Няма такова нещо, като намаляване на мазнините само на определена точка в тялото, но може да добавите движения към редовната си тренировка, които да укрепят и тонизират ръцете ви. Някои от най-добрите упражнения за стегнати ръце може да намерите в сайта ни, в категория „Диети и спорт“.

как да изгорим мазнините на ръцете

Упражнения на пода

Когато човешкото тяло е подложено на стрес, надбъбречни жлези изпомпват прекомерни количества от стрес хормона кортизол, което причинява нередност в нивата на нашите хормони. Този дисбаланс намалява способността за изгаряне на мазнините. Намерете време да включите йога упражнения с намаляващ стреса на тялото и ума ефект в своята тренировка или ежедневно се разхождайте на въздух и се стремете да релаксирате по приятен начин.

как да изгорим мазнините на ръцете

Сменете хранителния си режим

Може да правите редовно множество кардио и укрепващи упражнения, но докато наистина не се придържате към балансиран хранителен режим, няма да видите резултатите, които преследвате. Следете големината на порциите и изключете вредните преработени храни от менюто си. Хранете се с неща, които ще повишат метаболизма ви и не забравяйте да пиете много вода.