Диети и Спорт

Как да отслабнем в лицето?

kak da otslabnem v liceto

kak da otslabnem v liceto

Как да отслабнем в лицето, ако имаме двойна брадичка или пухкави бузи? Всяко тяло има различни форми и размери, но ако сте по-самокритична и това естетически ви притеснява, може да вземете мерки и да коригирате това със собствените си ръце. И ако включите тези практични съвети в ежедневието си, ще поставите тялото си в най-добра позиция, за да се втали навсякъде – включително и в лицето.

5 начина как да отслабнем в лицето

       1.  Ограничаване употребата на сол и захар

Има много лесен начин тялото да се промени мигновено. Прекомерната употреба на сол и захар води до задържане на много вода в организма. За да прогоните подуването, следвайте следното правило: намалете приема на натрий до 1500 милиграма на ден и употребата на захар до 20 грама. Тялото ви по естествен начин ще редуцира водното тегло. Веднага, след като започнете да го правите, ще забележите разликата.

     2.   Промяна в кардио тренировката

Ако сериозно искате да се отървете от мазнините, ще трябва да засилите кардио заниманията си. 60-минутните занимания 5 пъти седмично ще помогнат за бързо отбелязване на разликите. Предпочитайте интервалните тренировки, защото те имат ефект и след като физическите занимания приключат – около 200 калории повече, отколкото ако правите други упражнения.

    3. Промяна в храненето

Може да правите много кардио или силови упражнения, но докато наистина не промените храната, която консумирате, няма да видите резултати. Яжте хубава храна, избягвайте преработените храни и веднага, след като се почувствате сити, оставете вилицата. Потърсете засилващи метаболизма рецепти за закуска, обяд и вечеря, с които да се борите с нежеланите мазнини.

     4.  Пиене на много вода

Освен че ви държи в добра форма, хидратира организма и ви предпазва от главоболия, водата намалява апетита, предотвратява подуването, поддържа кожата красива и засилва метаболизма. Малко лимон и джинджифил в чашата правят ефекта още по-силен.

    5.  Лягане на време

Сънят възстановява тялото, пази имунната система силна и хормоните в добър баланс. Спете поне 7 часа на денонощие, за да сте енергични и способни да отслабнете.

 

error: