Бели коледни елхи

Реклама

бели коледни елхи

Напоследък все по-голяма популярност набират красиво украсените бели коледни елхи. Нестандартни са, а цвета им го асоциираме с красиво навалялия сняг навън по време на коледните празници.

Реклама


Придават някак по-различен уют. А и са чудесен фон за всякакви ярки играчки и декоративни предмети.

Идеи за украса на бели коледни елхи

бели коледни елхи

 

Коледа наближава и вълненията около декорацията на дома и дръвчето нарастват. Тези идеи за украса на бели коледни елхи са повод отново да се позабавлявате със семейството и най-вече с децата. Малко от тях са способни да ви откажат да ви помогнат в това занимание. Преди да започнете накичването на дръвчето, изберете му подходящо място в дома. Препоръчваме ви да е близо до прозорец и далече от всякакви нагряващи уреди и камини.

Малки тайни за декорация на бели коледни елхи

бели коледни елхи

За да сте сигурни, че декорацията на вашите бели коледни елхи, или поне на една от тях, ще бъде неотразима, захванете се с подрязването на излишните стърчащи клонки. Понякога има такива, които й пречат да “пази равновесие”. Отстранените можете да използвате също за украшение по мебели и всякакви повърхности.

бели коледни елхи

Поставете разноцветните лампички преди всички други предмети за окачване. По този начин, има по-голяма вероятност част от кабелите да бъдат покрити от гирляндите. Все пак, целим само крушките да се виждат, нали?

бели коледни елхи

Организирайте добре играчките и украшенията, които трябва да окачите. Поставете им конец, разпределете ги по цветове и най-вече решете в каква тема да бъде декорацията на елхата ви. Може да бъде с едноцветни топки, например. Или да бъде с предмети в преливащи тонове. Идея е да съобразите основния цвят в декорацията с нюансите на стаята, в която се намира дръвчето.

бели коледни елхи

Закачете първо най-големите играчки по елхата. Разпределете ги от средата нагоре равномерно наляво и надясно. По-малките фокусирайте на по-долните “етажи”. Естетически погледнато, по-големите предмети стоят по-красиво, когато са по-отдалечени от окото.

бели коледни елхи

Надяваме се да сме ви вдъхновили за новото декориране най-важния фокусен коледен предмет, а именно –  елхата. Весели празници ви пожелаваме и много красиви елхи!

бели коледни елхи

бели коледни елхи

бели-коледни-елхи

бели-коледни-елхи

бели-коледни-елхи

 


Реклама