Украса за Коледа

украса за коледа

Разглеждайте страхотните идеи за украса за Коледа и разберете как да слагате изкуствени декорации, които можете да използвате, година след година. Един от най-добрите начини за постигане на по-сложна концепция е с изкуствени декорации, които изглеждат естествени, или са с фин блясък. Създайте атмосфера за топло посрещане на гости с празнична декорация в коридора. Дръжте голямо огледало на стената над конзолна маса, добавете й изкуствен венец и сложете традиционен календар в Коледен стил. Свежите цветя, настолната лампа и свещниците ще добавят допълнителен блясък на пространството. Разгледайте всичките предложения за Коледна украса и се вдъхновете за наближаващия сезон.

Украса за Коледа

украса за коледа

Изберете венец, който има по-естествен вид, например, с бели или червени плодове, които да допълват вашата цветова схема. Венците могат да се използват за украса на редица места. Помислете за групиране на три или четири венеца заедно, за да се подредят на стената на стълбището, или да висят на входната врата с помощта на кадифена панделка. Тези две идеи ще дадат на традиционния коридор красив външен вид. Алтернативното решение е венец от червено бери върху камината до огледалото, обградено с друга украса като гирлянди или свещници.

Украса за Коледа у дома

украса за коледа

Фалшивите цветя могат да изглеждат много ефектни в съвременните условия. Сложете Коледни цветя като беладона и кукуряк върху конзолата или шкафа или ги подредете на стълбището или на масата за хранене в прозрачни стъклени вази. Ако искате да се настроите и спалнята си в уютен зимен вид, белите цветя ще изглеждат страхотно в стаи, които са обзаведени в богати тонове като сиво или шоколадово кафяво.

украса за коледа

Деликатната палитра от тъмносиво и сребро може да се затопли с вкусни тонове и нюанси на червена боровинка и да се създаде празнично настроение на полицата над камината. Красивите цветове и допълнителните листни гирлянди в стаята придават празничност на стаята като позволяват на Коледното дърво, да бъде облечено само в приказни светлини.

украса за коледа

украса за коледа

украса за коледа

украса за коледа

украса-за-коледа

украса-за-коледа