коледна украса

Идеите за всяка бяла Коледна украса са извънредно уникални и редки. Те дават на дома усещане за въздушност и светлина, изпълнено с дълбочина и измерение на зимното бяло. Декорирайте интериора на жилището си в красиви светли тонове на бяло, сребърно и млечно светло сиво. Монохромната цветова схема ще създаде творческа класа и изискана обстановка в помещенията.

Бяла Коледна украса

коледна украса

Основните елементи на красивата бяла Коледна украса включват бяла елха, бели свещи и свещници, изкуствен сняг, снежинки, бели чорапи за лакомства, бели орнаменти, бяла покривка и прибори на празничната трапеза.

Бял Коледен декор в детайли

коледна украса

Поставете бели изчистени декоративни свещи в различни размери навсякъде в дома си. Те имат силата да създават красив, зимен и магически Коледен ефект. Нюансът им е подходящ за всяка цветова схема със занижена елегантност.

коледна украса

Белите светлини и орнаменти добавят топъл и класически блясък към всяка бяла Коледна украса.

коледна украса

Меките чорапи за малки лакомства са задължителни за Коледната декорация. Закачете няколко бели екземпляра над камината или на друго подходящо място, за да създадете празнично настроение в стаята. Около тях поставете сребриста или бяла украса с блещукащи елементи, с която да се съчетават.

коледна украса

Украсете бялата елха със сребристи и кристални орнаменти. Смесването на различни текстури в бяло и сребърно създава модерна, елегантна и приятна коледна атмосфера. Малките светещи лампички ще ги накарат да блещукат красиво.

коледна украса

Разгледайте и останалите идеи за постигане на магическа бяла Коледа в интериора на дома, поместени в галерията снимки по-долу.  Те определено ще ви помогнат да получите своята доза вдъхновение и да сътворите приказна празнична украса навсякъде в дома си.

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса

коледна-украса