Обзавеждане и Дизайн

Интериорен дизайн на хол в арт стил

interioren dizain hol art stil mebeli divan obzavejdane

Решили сме да ви дадем идеи за направата на интериорен дизайн на хол в арт стил. Водени сме от мисълта, че всеки дом трябва да е приветлив и изразяващ характера на собственика. Чудесен начин да създадете такава атмосфера е като добавите артистични декорации и елементи. Те ще са отличителните белези на помещението. А всеки хол ги заслужава, защото това е стаята, в която прекарваме най-голяма част от времето си вкъщи с приятели или със семейството си. Ще ви помогнем да го аранжирате и декорирате така, че всеки ваш гост да се чувства като у дома си.

Уютен интериорен дизайн на хол в арт стил

interioren dizain hol art stil obzavejdane divani kartini

Уютният интериорен дизайн на хол в арт стил е лесно постижим с няколко идеи в снимки, които сме избрали да видите. Другата важна част от създаването му е да дадете „карт бланш“ на въображението, желанията си и собствените ви вкусове към декорациите, за да изразите себе си в цялостния интериор. Идеален начин да постигнете персонализиране на помещението е като добавите артистични картини или други предмети. Цветовите акценти прилягат чудесно между мебели в неутрални тонове. Декоративните възглавнички по дивана са способни да преповдигнат настроението, а ако целите по отпускаща атмосфера, заложете на преливащите пастелни тонове в помещението. И в двата случая, стаята ще призовава посетителите да останат за по-дълго.

Фокусни точки в интериорен дизайн на хол в арт стил

interioren dizain hol art stil divani obzavejdane kamina

Фокусната точка е важна част от всеки интериорен дизайн на хол в арт стил и като цяло в целия дом. Добре е всяка стая да има такава. Има няколко варианта за създаването й. В помещения, като хол и всекидневна, се вписват чудесно камини или големи картини, както и телевизор. Ако притежавате камина, препоръчваме разположението на диваните или фотьойлите да бъде от двете и страни, а не срещу нея.

interioren dizan hol art stil obzavejdane lilavo divan bqlo

Това правило при големите картини отпада. Те могат да са пред или отзад местата за сядане. Артистичният стил ви е „в кърпа вързан“ с подходящото изображение. А за да увеличите оптически дължината на хола ви разположете голям предмет в най-отдалечения ъгъл на помещението. Това може да е високо и голямо растение или друг предмет по ваш вкус. Именно всички тези елементи могат да придадат артистичност на любимата ви стая, ако са в подходящия стил. Примери и идеи вижте в следващите снимки.

hol art stil interioren dizain obzavejdane cherveno divan

Интериор на хол в арт стил с красиви декоративни възглавници

hol art stil interioren dizain obzavejdane cherno divan kilimi

Интериорен дизайн на хол с дивани и килим в артистичен стил

interioen dizain hol art stil obzavejdane divani kartini kilim

Интериорен дизайн на хол в арт стил с камина като фокусна точка

interior dizain hol art stil obzavejdane kamina kartini mebeli

Интериорен дизайн на хол в артистичен стил в бежово

interioren dizain hol art stil mebeli bejovo kartini divani

Артистично обзавеждане на хол в бяло и бежово

interioren dizain hol art stil obzavejdane bejovo bqlo divani

interioren dizain hol art stil obzavejdane cherveno bqlo zavesi

interioren dizain hol art obzavejdane divan kilim

interioren dizain hol art stil divani obzavejdane kilim

hol art stil interioren dizain kartini obzavejdane

interioren dizain hol art stil lilavo kilim divan

hol art stil interioren dizain obzavejdane kartina bqlo divani