Обзавеждане и Дизайн

Килимите в интериора – как да ги изберем?

kilimi v interiora

Килимите в интериора са неизменна част от комфорта във всеки дом. Нищо не може да победи килима с неговото богатство на цветове, текстури и модели. Да не говорим колко приятно могат да се почувстват ходилата ви върху качествен и мек такъв. В следващите няколко редове и снимки ще ви дадем няколко съвета при избора на килим.

Килимите в интериора на всяко помещение

kilimi za spalnqta

Килимите в интериора не само създават уютна и приветлива атмосфера, но и имат способността да отварят сетивата ви към нов вид усещане. Естествено е присъствието им в спалнята, благодарение на мекотата си и свойството им да успокояват. Изберете неутрални цветове на модели за релаксираща основа на тази спокойна стая и нека характера на пространството е водещ.

Килимите и пътеките могат да бъдат и доста функционални. Използвайте ги за шумоизолация в помещения с деца, които играят на пода например. Избирайки килим с лека и тънка текстура ще направите дома оптически по-просторен. Такъв, който се простира от стена до стена в помещението добавя приемственост, която можете да подчертаете с цветове. Модулните килими могат да са доста удобни за монтиране. С няколко иструкции за направи си сам от продавач-консултанта, бихте могли и сами да ги поставите. Предимство на този тип килими е фактът, че могат да се подменят само отделни парчета в случай на неизпиращи се петна.

krugli kilimi

Няма значение дали подовата настилка на стаята е от дърво или теракот, чрез добавянето на килим винаги можете да подобрите интериора. Предлагането на пазара е огромно – големи или малки, шаги или кръгли килими, с акцент или без, те могат да бъдат отправна точка на цялото обзавеждане и фокус в помещението. Те също така добавят дълбочина и измерение чрез добавяне на нежен слой под краката. Нека килимът, който обичате да начертае пътя към декорацията на помещението. Стилен, модерен и с акцентиращи цветове, може да бъде препратка към цвета на стената или мебелите.

kilimi i puteki za doma

kilim za hol

kilimi za hola

kilim za hola

pateki i kilimi

kilimi i pateki

kilim i puteki

kilim za spalnq

kilimi za hol

kilimi za hola

puteki i kilimi

kilimi za detska staq

 

Снимки: Earlysettler.com.au