Маникюр

Mат маникюр – нежен и секси

мат маникюр

Знаем, че харесвате красивите маникюри и следите актуалните тенденции, ето защо ще ви представим този мат маникюр. Той ще завърши визията ви по един изискан и стилен начин, без да се натрапва. Дизайните, сред които можете да избирате са многобройни и подходящи за всеки повод – както за ежедневието, така и за официални мероприятия. Тайната на матовото покритие се крие в специалният топ лак, който го придава като финален щрих. Може да използвате всяка любима декорация и цветово съчетание, но вместо лъскав финален завършек както обикновено, просто използвайте матов. Както се вижда от снимката, дори комбинацията на наситените нюанси на черно и червено с омбре ефект изглежда приятно, привлекателна и ненатрапващо се, именно заради матирания му вид. Вижте в галерията по-долу идеи за това как да направите различни видове матиран маникюр.

Mат маникюр

мат маникюр

След като изберете дрехите си не трябва да завършвате подготовката за външния си вид. Обърнете внимание на подходящите аксесоари, прически и грим. Ноктите също са видима част от цялостната ви визия, така че не пропускайте да отделите внимание и на тях. Подобен лесен маникюр несъмнено ще изглежда много ефектно. Всеки от пръстите е лакиран с матов завършек, а върху един от ноктите, който е в телесен цвят, има малка декорация. С подобен мат маникюр няма опасност да сгрешите, защото макар и пъстър, матиращотому  покритие тушира яркостта на цветовете и те изглеждат омекотени и нежни.

Маникюр с матов ефект

мат маникюр

Тези маникюри с остри нокти, които също са сред любимите тенденции на известните дами, също изглеждат добре с матов завършек. Тук отново са използвани различни цветове за лакиране на всеки отделен нокът, но съчетанието между приглушените им тонове е красиво и хармонично. Подобен мат маникюр е подходящ и за официално облекло, избрано в монохром. Вижте още някои интересни идеи по-долу, които може да използвате за себе си.

мат маникюр

Матиран маникюр с декорация. Тук отново присъства съчетание от много цветове.

мат маникюр

Интересно съчетание на матиран маникюр сред различни дизайни в три основни цвята.

мат-маникюр

Рисувана декорация с матов завършек.

мат-маникюр

Съчетание на маникюр с декорация перо и матов лак.

мат-маникюр

Нежен маникюр за къси нокти

мат-маникюр

Идеи за маникюр с матов ефект

мат-маникюр

Стилен матов маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр

мат-маникюр