виктория бекъм

Любопитни ли сте да научите как преминава едно денонощие на Виктория Бекъм?

286,203 последователи в инстаграм, 175 модела рокли,  6 часа сън на нощ…Вижте как изглежда животът на дизайнерката, известна преди като Пош Спайс. Личният живот на Виктория винаги е представлявал по-голям интерес от професионалните й занимания, особено след като се омъжи за Дейвид Бекъм, макар с годините да успя да се пребори за име, различно от “бивша Спайска” и “съпруга на Дейвид”. Виктория Бекъм освен модна икона стана и успешна бизнесдама, а колекциите й се очакват с интерес по време на Седмицата на модата. Ето какво сподели самата тя за ежедневието и как минава то час по час.

24 часа с Виктория Бекъм

виктория бекъм

06:15 ч. Събуждам се между 06:15 и 06:30 часа. Защото имам, нали знаете, четири деца. Ставам много рано. Ето защо естествено се събуждам по това време, но винаги имам аларма като спасителна мрежа – в случай, че имам да свърша нещо наистина важно и заспя за първи път от 20 години (не правя дрехи за сън с марката Victoria Beckham, така че оставям на въображението на всеки да се досети с какво спя). След това влизам под душа и понеже будя децата в 07:00 часа, това ми дава половин час време да се приготвя. В това време сутрин между душа и миенето на лицето си проверявам имейлите. Да, моят iPhone стои в банята. Винаги използвам продуктите за кожа на Dr. Lancer. Той е дерматолог, който срещнах, когато живяхме в Лос Анджелис. Лосионът за тяло, който използвам е много семпъл и евтин овлажняващ крем от Weleda. Той е много гъст и го оставям да попие добре. Също така много харесвам гланцовете за устни на Stila – те ухаят добре и са вкусни. Бих искала да си взема вана в началото на деня, но просто нямам време за това. Обичам да си вземам вана вечерта, макар да не съм от тези, които могат да лежат и да киснат дълго в нея (Том Форд взимал вана по три пъти на ден? Брилянтно, но той няма четири деца)! Обикновено хапвам някакъв плод за закуска. Пия ментов чай и след него двойно еспресо. И гриза по нещо, докато приготвям закуските за децата. А докато всичко това се случва, те си правят спелинг тест или друг вид тест около масата. По този начин всички се включваме в играта, докато си задаваме разни въпроси. Да, на 38 все още се занимавам с домашни. Що се отнася до физическите упражнения, плановете ми са да започна да тичам, когато се върна от Седмицата на модата в Ню Йорк, защото бях доста заета около колекциите.

07:50 часа. Напускаме дома. Момчетата посещават три различни училища. Аз оставям един или двама от тях, защото всички започват по едно и също време. Дейвид се ангажира с останалите, така че поемаме в различни посоки.

виктория бекъм

08:50 часа. Отивам на работа. Студиото ми се намира в Батърси. Първото, което правя, е да се координирамс екипа си. Работя с 80 човека, включително шивачки, рекламен екип, всички. Друго нещо, което правя, е да проверя всички аспекти от есенната колекция за шоуто в Ню Йорк. Обикновено от момента, в който прекрача прага на студиото, работя нон-стоп. Трябва да бъда абсолютно фокусирана. Всъщност, заснех няколко видео материала сама и мисля, че са много модерни и иновативни. Създадох малка колекция рокли, които нарекох Icons и веднъж, след като се разпродадоха, това беше. Сега смятам да изненадам хората, като от време на време пускам по някоя нова рокля. Често обличам собствените си модели на работа. Винаги нося по две ръчни чанти – една малка, стилна и друга – огромна с всичко необходимо в нея. Обичам да чета модни списания – знам, че може да видя всичко онлайн, но ми харесва да държа хартията. Като майка, аз нямам много време да чета.

13:00 часа. Обядвам с екипа ми в студиото. Принципно хапваме суши или нещо здравословно. Обичам зелените сокове и такива подобни неща, но като цяло пия много газирана вода и ментов чай. Обикновено ям и работя едновременно. Опитвам се да свърша колкото се може повече неща между 09 и 16 часа.

виктория бекъм

16:00 часа. Напускам офиса и отивам да прибера децата. Карам ги в къщи, водя ги на всичките им след-училищни занимания – като футбол и ръгби и им сервирам вечеря. След това им помагам с домашните – обичам детските домашни. И след това ги слагам да спят. А аз продължавам да работя. По това време хората в Америка се събуждат, така че наваксвам с партньорите си, които живеят там.

19:00 часа.  С Дейвид обичаме да излизаме и да вечеряме навън, да хапваме само двамата или в компанията на децата. Може да отидем в какъвто и да е ресторант – италиански, френски…децата също като мен обичат суши. Това е любимата им храна. Аз не пия много. В Лондон имаме много роднини. Взехме си и куче – булдог на име Коко.

Какво дават по телевизията? “Дора изследователката”, “Прасето Пепа” – това са почти всички неща, които гледам. Е, и футбол, който почти винаги върви по телевизията. Децата обичат футбол. И Дейвид, очевидно. Не бих могла да живея без Дейвид и децата. Те винаги ме подкрепят и окуражават да правя това, което правя.

21:00 часа. Бруклин не си ляга преди 21:30 часа, но след това двамата с Дейвид прекарваме време заедно само двамата.

24:00 часа. Лягам си между 24:00 и 01:00 часа. Опитвам се да се наспя колкото е възможно повече. Но когато си майка…се радваш, ако това се случи.

източник:harpersbazaar.com