leidi gaga

Лейди Гага се раздели с годеника си Кристиян Карино. Това потвърди самата певица пред сп. „People“. Причината за края на отношенията им е „защото нещата не се получиха.“ Феновете на звездата заподозряха раздялата им миналия уикенд, когато забелязаха липсващия годежен пръстен от ръката й. Това, че в речта си след получената награда „Грами“ за песента си „Shallow“ Лейди Гага не спомена годеника си, отделно потвърди подозренията.

Всъщност, певицата бе забелязана без пръстен на безименния си пръст още на червения килим на „Screen Actors Guild Awards“ и на „Golden Globes“ миналия месец, макар Кристиян да я придружаваше като неин кавалер.

Поп принцесата така и не анонсира официално годежа им, докато не го спомена като неин годеник в речта си на „ELLE’s 25th Annual Women in Hollywood Celebration“ през октомври миналата година. Заради ангажираната си програма и снимките в „Роди се звезда“ тя така и не бе започнала да планува сватбата.

Според слуховете, двамата са започнали да се срещат през февруари 2017г. след проваления й годеж с актьора Тейлър Кини. Макар, че се опитват да прикриват връзката си, Гага и Карино са забелязани да се целуват преди изпълнението й на  „Super Bowl“. Слуховете за годежа им започнаха да се носят, след като певицата бе забелязана да носи масивен диамантен пръстен на безименния си пръст на лявата си ръка през ноември 2017.

 

източник:dailymail.co.uk