Мода и Стил

Как да съчетаем дрехите, които имаме

как да съчетаем дрехите

Как да съчетаем дрехите, които вече имаме в гардероба си по различен и забележителен начин.

Лесно е да се придържаме към актуалните модни тенденции за сезона с дрехи и дамски чанти, но това не винаги ни е по джоба. Истината е, че можем да постигнем шик и вдъхновяваща визия, само чрез правилното съчетание на цялостните части, от които е изграден тоалетът ни. Да насочим внимание към шест бързи начина, с чиято помощ може да създадем голямо впечатление. Тези трикове не се отнасят само за един сезон, а могат да се използват винаги и всеки път ще работят в наша полза.

Как да съчетаем дрехите, които имаме

как да съчетаем дрехите

Роклята лесно може да се превърне в пола, ако отгоре й се облече блуза. По този начин се създава илюзия за тоалет от две отделни части.

как да съчетаем дрехите

Когато Оливия Палермо реши да подпъхне пуловера си под колана на полата в монохромния си тоалет, тя създава едно ново усещане – полу-изискано и полу-небрежно.

как да съчетаем дрехите

Навийте дългите ръкави – те са предназначени, за да се носят по този начин. Закопчаните копчета на ризата от горе до долу могат да създадат един схванат силует, на който навитите ръкави да дадат доза безгрижие. Може да разкопчаете и някое копче в повече, ако ситуацията го позволява. Това е най-лесният начин да се инжектира малко готин фактор в дори най-класическите кройки ризи.

как да съчетаем дрехите

Но, ако не можете да разкопчеете повече копчета на ризата, която носите на работа, все пак можете да подгънете ръкавите до лактите, за да разчупите леко строгата визия.

как да съчетаем дрехите

Подгънете крачолите. Понякога те закриват най-готината част от тоалета ви – дамските обувки. Направете го по дискретен начин, който изглежда така, сякаш изобщо не са навити умишлено. Резултатът е шик и сякаш леко недовършен външен вид, който перфектно разкрива обувките ви.

как да съчетаем дрехите

Наметнете връхната си дреха. Нищо не казва „модерна“ както наметнатото върху раменете яке. Това не само, че не ви струва нищо, но моментално прави тоалета ви по-шик и скъп.

как да съчетаем дрехите

Завържете горната дреха. Най-лесният начин да определите талията без колан е като завържете възел точно по средата. Това е доста по-креативно от алтернативата просто да подпъхнете блузата под полата. Също така внася доза игривост.

как да съчетаем дрехите

Небрежно прибраната на половина риза, част от която се подава небрежно навън, може да направи всяка комбинация от дрехи по-разчупена. Дори дънки с дънкова риза.

как да съчетаем дрехите

Сложете колан. Оливия Палермо използва този трик, като слага цял арсенал от тънки колани върху огромните ризи, туники и палта и ги трансформира по своята рамка. По този начин дефинира фигурата си и подчертава талията си.

как да съчетаем дрехите

О, да! Коланът може да минава и праз палтото, за да не мърда от мястото си през цялото време, като стане част от цялостния ансамбъл.

източник:popsugar.com