damski obuvki 2016

Научете кои са актуалните тенденции за дамски обувки 2016, за да сте  в крак с модата.

Едва ли има жена, за която да не е вид ритуал и удоволствие да се грижи за своите “кукли за пораснали момичета” – любимите й дамски обувки. Освен, че е важно да притежава подходящ чифт за всеки повод и тоалет, тя обича да се награждава с ново попълнение в колекцията си за всеки голям или малък повод. Но актуалните трендове се менят през всяка година, ето защо трябва да се изберат и модерните модели, за да може удоволствието от шопинга да бъде още по-удовлетворяващо. Вижте какви са видовете, които трябва да намерят място във всеки шкаф за обувки през тази година.

Дамски обувки 2016 – моделите, които всички ще носят през тази година

damski obuvki 2016

БОТИ С ОТВОРЕНИ ПРЪСТИ

Ботите до глезените са подходящи за носене през пролетта и есента, което ви дава възможност да ги разхождате много продължително през годината. И ако са ви сред любимите обувки, то не се отказвайте от тях и се снабдете с чифт подновена тяхна версия с изрязани пръсти и пети.

damski obuvki 2016

ПИСКЮЛИ

Всичко с пискюли ще бъде модерно през 2016. Пухкавите и симпатични декорации могат да се прибавят към всякакви обувки – от гладиаторски сандали до велурени с високи токчета.

damski obuvki 2016

ВИСОКИ ТОКЧЕТА С ВРЪЗКИ

Колкото и удобни за разходка да са балетните пантофки, те не могат да се сравнят със привлекателна обувките на висок ток. Моделите с връзки, които се катерят нагоре по глезена, са гъвкави и подходящи както за дънки, така и за стилно работно облекло.

damski obuvki 2016

БЕЛИ МАРАТОНКИ

Начините, по които може да съчетаете тези спортни обувки са безброй, а тяхната популярност продължава да расте и през тази година. Не се страхувайте да ги обуете с любимите си рокли и поли, а не само с удобен клин и дънки.

damski obuvki 2016

ВИСОКИ МЕРИ ДЖЕЙН

Класическият модел обувки, наречен Мери Джейн е идеален за всяко стилно работно облекло. Тънките каишки и дебелите токове на петата са идеално съчетание към една пола молив или дамски панталони кюлоти.

damski obuvki 2016

ОБУВКИ НА ПЛАТФОРМА

Тези обувки направиха своя дебют в миналогодишния стрийт стайл, но показаха по-голяма издържливост, отколкото очаквахме. В тях краката са добре балансирани и се чувстват много удобно.

damski obuvki 2016

ЧЕХЛИ С ВИСОК ТОК

90-те години се завръщат с пълна сила и съвсем скоро ще превземат витрините на моловете. Тези обувки тип сабо са подходящи за съчетаване както с дънки, така и с рокля.

damski obuvki 2016

КОТЕШКИ ТОКЧЕТА

Този модел е универсален и ще ви спаси във всяка ситуация. Дали под формата на сандали, вариант на обувки без пета, дамски обувки деколте или чехли с остър връх, те ще добавят се*сапил и ще удължат краката ви.

damski obuvki 2016

РАВНИ И ЛЕСНИ ЗА ОБУВАНЕ ОБУВКИ

В тях може само да плъзнете крака си и готово – вече сте обути. Не е нужно да се навеждате, за да завързвате връзки или да вдигате ципове. Дали с отворени или затворени пети, този модел ще бъде модерен през 2016. Ако търсите вариант за удобен шик, това е точното попадение.

damski obuvki 2016

ОБУВКИ С ПОМПОНИ

Меките топчета в ярки нюанси и различни размери могат да придадат тържественост на равните гладиаторски сандали в неутрален цвят и да приковат вниманието към себе си. Не забравяйте за тях през 2016.

източник:purewow.com