чанти 2016

Чанти 2016 – тенденции. Най-актуалните и модерни дамски чанти от модния подиум за годината.

Модерната жена просто не може да напусне къщата, без своята удобна чанта. Десетките необходими подробности няма как да се поберат в тесните й джобовете. Освен това, рова е и най-прекрасният аксесоар, който може да промени радикално стила й. Дори семплите и базови дрехи, съчетани с оригинална и хубава чанта, може да изглеждат скъпи и дизайнерски. Например, модният ви избор за тоалет изцяло в черно (“all black”) може и трябва да разреди с ярък клъч. Как да внесете цвят и характер на вашата визия с помощта на модерните чанти за сезона 2016 – прочетете по-долу.

Чанти 2016 – тенденции

чанти 2016

ПИТОН

чанти 2016

Леопардовият принт и крокодилската кожа дават път на змийската кожа през този сезон, която се използва от почти всички водещите дизайнери на аксесоари. Независимо дали става дума за обемна чанта или някоя в минималистичен стил, малък клъч или раница с ципове, питонската кожа дава на модните чанти за есен-зима 2015/2016 благороден акцент. Най-актуалната версия е смесица от функционални форми, както и екзотични видове кожа: питон, гущер, крокодил.

чанти 2016

КОЖА
чанти 2016

Кожените аксесоари не са нови за света на модата. Тази година пухкавата чанта ще е още по-предпочитана, защото е изразителна и украсена с многоцветни кожи в стил колърблок и големи детайли – пайети, камъни и вериги. Малките и големи чанти са подходящи за най-различни поводи и ще добавят драматичен щрих към всеки тоалет.

Тенденции чанти 2016 – още от подиума

чанти 2016

ПЪНК

чанти 2016

Все още са популярни и рокендрол акцентите върху клъчовете и чантите. Раниците, украсени с метални шипове и ципове, масивни вериги и кожени ресни добавят към визията ви дързост и смел стил. Този тип чанти 2016 са много подходящи за дънките и кожените якета, а също изглеждат добре и с черно палто.

чанти 2016

КОШНИЦА

чанти 2016

Тези, които предпочитат консервативния стил ще се радват на разнообразието от модни чанти топ кошници, които са представени в колекциите за сезон зима 2016, както се вижда на снимката по-горе. Класическата тъмно кафява кожена чанта с дълги каишки ще бъде отлично допълнение към офис гардероба ви, а по-смелата версия с метални шипове, ще пасват добре на любимото ви кожено яке.

чанти 2016

РАНИЦА

чанти 2016

Тези, които не са уморени от раниците, ще оценят разнообразието от цветове и фантастични принтове. Ярките многоцветни щампи, текстурирани кръпки, камъни, колорблок щрихове, веригите и металните шипове убедително превръщат тъжната училищна чанта в един от най-готините аксесоари на сезона.

чанти-2016

РОЗОВО

чанти-2016

Пудровото розово подчертава ретро романтиката на 70-те, превръщайки се в лайтмотив на много от дизайнерските колекции на студения сезон през 2016. Съвременната интерпретация на мечтателният оттенък на места е примесен със светли петна на зелено, жълто и синьо с контрастиращи вмъкнати ленти в черно или сиво.