дамски чанти и обувки

 

Дамски чанти и обувки – перфектните комбинации

От известно време насам модните правила вече са съвсем други и нашите дамски чанти и обувки по съвсем различен начин се съчетават и носят. За тези от вас, които не нарушават даже неписаните закони, е време да ви споделим, че ще трябва да превъзмогнете дисциплинираността и догматизма си и да се прехвърлите в модата на 2015, където цари пълна анархия и безредица. И за да ви изясним по-нагледно сме създали 5 сета от чанти и обувки, които по един особен начин се допълват.

Започваме с вече класиката в жанра, а именно бохемският шик в “лицето” на овърсайзд пазарската чанта и черните изчистени боти до глезена с квадратен ток. Единственото, което липсва в случая е едно палто и голяма шапка с периферия.

Дамски чанти и обувки – кое с какво?

 

дамски чанти и обувки

 

Парижанката

Макар и да са от италианска дизайнерка, тези сладурски пантофи с кафе и кроасан от колекцията на Киара Ферани, ни навяват за романтичните френски кафенета на брега на Сена. Ако стилът ви се доближава до този на Клеменс Поези или Жан Сибърг, то със сигурност сте и голям фен на пантофите и чантите през рамо. Тази комбинация е идеална за следобедни разходки из града.

дамски чанти и обувки

 

Гладиаторката

Така си представяме и съвременната амазонка – с гладиаторски обувки и чанта на Alexander Wang, която да може да използва като хладно оръжие при необходимост. Шиповете и високите обувки са достатъчно агресивни по само себе си. Точно за това препоръчваме да ги комбинирате с по-нежни и женствени материи като шифон и дантела за здравословен контраст.

 


дамски-чанти-и-обувки

Аз съм от 90-те

Носталгия по миналото винаги е имало в модата, но до сега 90-те не са били толкова далече, за да си позволим да се обърнем към тогавашната гръндж вълна. Но ето че часовниковата стрелка пак се завъртя и отново дойде времето на Converse-ките и кожените чанти тип торба.

дамски-чанти-и-обувки

Еднорози и сърца

Есента за Джеръми Скот може да е в “шантави рисунки”, но нека оценим факта, че през пролетта креативният дизайнер на Moschino ни напомни за любимата ни кукла Барби и макар че, едва ли някой ще дръзне да носи другата година миналосезонните розови рокли и ансабли на италианската марка, то поне аксесоарите от същата колекция ще ги виждаме в различни комбинации с дрехи и обувки.