Тенденции

Какво да носим с червени обувки

cherveni obuvki malka cherna roklq

 Как да си съчетаем дрехите с червени обувки? Наистина ли е толкова капризен червеният цвят? Много жени се притесняват и отбягват червените обувки, мислейки си, че те са твърде агресивни или че трудно се комбинират с тоалетите. Всъщност, червените обувки могат да бъдат носени със всеки един тоалет. Дали като контрастиращ акцент или като основен нюанс в комбинация от цветове, това са обувките, които излъчват увереност и власт. Ето защо, едни червени обувки са много по-добър избор за добавяне на характер на визията, отколкото черните, които се сливат и се губят. Това е най-подходящото допълнение към рокля, пола или костюм, защото е изразително и ясно показва емоционалността ви.

Градска Дороти с червени обувки

pastels red shoes

Пастелите са главния тренд на сезона! А как по-добре да ги изразим, ако не с червени обувки. Яркото и бледото влизат в контраст и така се придава на визията елегантност.

valentino cherveni obuvki street style

С червени обувки на Valentino и сладка, черна чанта на Prada! Тази визия е акцентирана с топ тенденциите за сезона. Черното и червеното като комбинация са вечната класика и никога не можете да сгрешите с подобен тоалет.

cherveni obuvki bqla roklq

Бяла феерична лятна рокля в бохо стил и червени велурени обувки на платформа са есенцията на летния сезон, заради възвърналите се седемдесетарски стилови решения. Женствено, небрежно и едновременно много шикозно.

cherveni obuvki teniska

Спортните елементи във визията са също едни от главните сезонни тенденции заложени от много модни къщи за пролетно-летния сезон. Ако искате да съчетаете спортното с елегантното едни червени обувки на токчета са идеалният баланс.

cherveni obuvki street style danki

В модата има няколко формули за съвършенство. Дънки + червени обувки + бял топ + сако – са едни от тях. Идеалният аутфит за ежедневието!

cherveni obuvki pola

Червеният цвят може да се комбинира добре с цикламените нюанси. Това е много смело цветово решение за комбиниране и не всеки би се чувствал комфортно в него.

cherveni obuvki sin pulover

Синьото е новото черно за сезона! Точно заради това и червените обувки с каишка си пасват великолепно комбинирани със  бял флорален панталон и синя блуза.

Още тоалети с червени обувки

cherveni obuvki drehi stil

cherveni obuvki florali kombinacii

cherveni obuvki kojen pantalon

cherveni obuvki raie

cherveni obuvki rozova pola

cherveni obuvki danki

cherveni-obuvki-vrazki