Хелоуин костюми според зодията

 

helouin kostumi spored zodiqta

Хелоуин костюми според зодията – звездите дават съвети. Вместо да се стресирате над вашия костюм за Хелоуин тази година, защо не оставите звездите избират вместо вас? От LAZARA сме ви подбрали какви ли не Хелоуин идеи за костюми и грим, но от изключително голямото разнообразие, човек се обърква. Така че имаме добра опция и за тези от вас, които нямат нищо против да оставят този важен избор в ръцете на планетите. От упоритостта на Телеца до дързостта на Скорпиона, всяко предложение е вдъхновено от най-доминиращите качества на вашата зодия. Така че продължавайте напред, за да разберете кои са костюмите предопределени да опитате?

Хелоуин костюми според зодията

helouin kostumi spored zodiqta

Овен

Със силна воля, смели и яростно независими, Овните не се страхуват да се борят за това, в което те вярват. Разбира се, това може да ги изкара като агресивни, амбициозни същества, но те просто се опитват да постигнат целите си! Нека силните и страстни герои служат като вдъхновение за костюм.

Идеи: Гамора, Жасмин, Ариел

helouin kostumi spored zodiqta

Телец

Като общо правило Телците са упорити и изключително лоялни. Поддръжници на старомодните идеални, те са практични, грижовни и търпеливи. Когато избирате костюм, заложете на героите със силна воля, които винаги яростно защитават своите близки!

Идеи: Бриен от Тарт, Катнис Евърдийн, Бел

helouin kostumi spored zodiqta

Близнаци

Близнаците са социални пеперуди, които са винаги яхнали вълната. Те се борят с промени в настроението и нерешителността си, но са нежни и достатъчно гъвкави, за да компенсират това! Изберете Хелоуин костюм, вдъхновен от силно емоционални личности.

Идеи: Харли Куин, Анастасия, Сейлър Мун

helouin kostumi spored zodiqta

Рак

За Раците приоритет са семейството (или приятелите, които те третират като семейство). Те са за тях над всичко, от където и идва тяхното домошарско държание. Нека един от тези, фокусирани и трудолюбиви герои вдъхновява вашия образ тази година!

Идеи: Тейлър Суифт, Еластина (от Феноменалните), Мулан, Ред („Оранжевото е новото черно“)

helouin kostumi spored zodiqta

Лъв

Подобно на своят символ лъвовете са горди и смели. Ако изглеждат командващи, то почти винаги тези техни заповеднически забележки не са казани с лошо. Силните лидерски умения са им в кръвта! Изберете една от тези избухливи личности за вдъхновение за костюм за Хелоуин.

Идеи: Денерис Таргариен, Мерида, Мегара

helouin kostumi spored zodiqta

Дева

Девите са перфекционисти, които държат на организираността и сигурността. Любопитни и аналитични, те имат постоянна жажда за знания. Това ги кара да се стремят към самоусъвършенстването. Вземете известни целенасочени герои за вдъхновение!

Идеи: Принцеса Бабългъм, Бионсе, Хърмаяни

helouin kostumi spored zodiqta

Везни

Везните са добре балансирани и грациозни. Те са екстровертите, които работят добре в екип, така че изберете вдъхновение, което обединява други и не се страхува да се намеси и води.

Идеи: Принцеса Ана, Мери Попинс, Блосъм, Пепеляшка

helouin kostumi spored zodiqta

Скорпион

Скорпионите са напрегнати и това понякога се превръща в тяхно лошо качество. Водени от страстта, наблюдателни, тези хора действат манипулативно и винаги постигнат целите си. Но какво е животът без малко дързост? Изберете огнен, страстен герой, когото да подражавате на Хелоуин.

Идеи: Алекс Вос, Уензди Адамс, Люсил Блут, Хелга Патаки

helouin kostumi spored zodiqta

Стрелец

Стрелците са вечни оптимисти, чийто позитивизъм зарежда всички около тях. Хората родени под този знак се борят с безразсъдството си и страха от ангажименти.

Идеи: Рапунцел, Майли Сайръс, Карън Смит, Лило

helouin kostumi spored zodiqta

Козирог

Козирозите са със сериозни амбиции и не се страхуват да работят дълго и упорито, за да постигнат целите си. Отговорни, интелигентни и търпеливи хората родени под тази зодия могат на моменти да са контролиращи. За вашия костюм изберете герой, който показва постоянство и добра работна етика!

Идеи: Тиана, Кралица Елса, Северус Снейп

helouin kostumi spored zodiqta
Водолей
Водолеите са склонни да бъдат артистични, със силна хуманитарна жилка и ожесточено чувство за независимост. Вашите перфектни Хелоуин костюми са вдъхновени от доброто сърце, мечтателката, творческите и креативни лица!

Идеи: Холи Голайтли, Снежанка, Фрида Кало

helouin kostumi spored zodiqtaРиби

Те могат да бъдат изключително чувствителни,  но са истински приятели! Тяхната романтична природа и често води до силна артистични прояви. Модела на вашия костюм, трябва да търсите сред мечтателите и творческите духове!

Идеи: Санса Старк, Алиса, Луна Ловгуд