Halloween

Хелоуин грим за деца – страховити рисунки върху сладките им лица

helouin grim za deca vampir

Тези идеи за Хелоуин грим за деца със страховити рисунки върху сладките им лица ще ви накарат да се забавлявате заедно. Малчуганите обожават да играят роли и идеята да се превъплатят в кожата на любим анимационен или приказен герои със сигурност ще им допадне. Подходящият костюм не е достатъчен, ако искате да постигнете максимален ефект. Добрият грим е не по-малко важен за изграждането на цялостен образ. Добавете малко от него към страховитото или забавно облекло на наследника си и се забавлявайте на зловещото Хелоуин парти с игри.  Подбрали сме предложения за маски на малките ви момиченца и момченца. Някои от тях се рисуват лесно и дори да не сте добър художник ще се справите с лекота, докато други изискват прецизни умения. Разгледайте галерията и изберете заедно с детето си каква маска ще носи върху лицето си в нощта на страшния празник.

Хелоуин грим за деца

helouin grim za deca malko zombi

Ето едно универсална и лесна идея за Хелоуин грим за деца, за която ви трябват само два цвята и се прави без особени умения. С бяла основа се покрива цялото лице на момиченцето или момченцето, около очите се рисуват тъмни кръгове и от краищата на устните от двете страни се спуска по една черна следа към ухото с по няколко напречни чертички.

helouin grim za deca princesa

Ако ви изглежда прекалено зловещо да виждате вампирски зъби и кръв около устата на дъщеря си, тя няма да има нищо против да се превърне в сладка принцеса с корона и магическа пръчица за вълшебства. Друга идея за грим на момиченца е рисунката на голяма и красива пеперуда върху цялото лице.

От сладурски до страховити идеи за детски грим за Хелоуин

helouin grim za deca kloun

Може да превърнете момченцето си в малко кученце, лъвче или друго любимо животинче, като изрисувате мустаци и триъгълно черно носле върху неговото. Един забавен клоун е желан гост за всеки празник, като дори само атрибутите му – червен нос, зелена перука и голяма папийонка са достатъчни, за да влезе детето ви в образа на забавен герой. Спайдърмен също е сред любимците на малките момченца, а в галерията със снимки надолу може да откриете няколко варианта за маскиране като човека- паяк.

Пиратски Хелуин грим за момченца

helouin grim za deca pirat

Стрховит Хелоуин грим за деца

idei za helouin grim za deca

Малка вещица с костюм за Хелуин

helouin grim za deca veshtica

helouin grim za deca

helouin grim za deca spidermen

helouin grim za deca tikva

helouin grim za deca za momiche

helouin grim za deca

idei za helouin grim za deca

helouin grim za deca spidermen
helouin grim za deca peperuda

helouin grim za deca za momche

grim za deca za helouin

grim za deca za helouin

grim za deca za helouin

grim za deca za helouin

grim za deca za helouin

idei za detski grim za helouin

idei za detski grim za helouin

idei za detski grim za helouin

idei za detski grim za helouin

idei za detski grim za helouin za momiche

idei za detski grim za helouin veshtica

idei za detski grim za helouin vampir

idei za detski grim za helouin zombi

idei za detski grim za helouin za momiche