Koледа

Декор за Коледа

dekor za koleda

С поставянето на ефектен декор за Коледа може да превърнете всеки обикновен ден в празник. В случая, останахме много впечатлени от това стилно съчетание на сиво, сребристо и бяло, което е абсолютно задължително да го видите. Домът ви ще бъде неотразим, изпълнен с френски шик и коледен дух. Това определено е най-стилната Коледна украса, която сте виждали до сега.

Идеи за декор за Коледа

dekor za koleda

Коледните празници в модерния дом изглеждат така – съчетание на традиционните символи под формата на впечатляваща Коледна декорация. Ето доказателството, че топъл и гостоприемен интериор на дома по време на студените зимни дни може да бъде постигнат и без излишество на багри. Дори класическите червен и зелен цвят са останали далече някъде в миналото. Сага на трона са сивото, бялото и сребърното, които позволяват понякога и златни щрихи като допълнение. И се нуждаят само от топлината на пламъка от свещите или огъня в камината, за да се получи магията на Коледа чрез декорацията на помещенията.

Стилен декор за Коледа с френски шик

dekor za koleda

Съчетанието на неутралния студен тон на сивото с топлия пламък на свещите създава приказна и уютна атмосфера в стаята. Естествените материали като дървени плоскости, клони, кестени, животински кожи, шишарки или сребро под формата на елементи или допълнителна Коледна украса към сивия интериор създават невероятен  декор за Коледа.

dekor za koleda

Меката пухкава кожа пред заредената камина с дърва, както и подредените отгоре плетени чорапи с подаръци и бял Коледен венец от клони и шишарки създават красив декор за Коледа в стаята. Уют към тях внасят запалените свещи с топли пламъчета.

dekor za koleda

Използвайте неутрална, но впечатляваща цветова схема, за да постигнете най-ефектната и изумителна Коледна украса. Няколко декоративни възглавнички с повече блясък и огледални орнаменти върху елхата като акценти са напълно достатъчни, за да получите желания ефект.

dekor za koleda

Разгледайте и останалите предложения в галерията по-долу, за да се наслаждавате на възхитителен декор за Коледа в дома си. Използвайте смело идеите си на практика и се забавлявайте, докато го правите.

Още идеи за красив декор за Коледа

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

dekor za koleda

 

error: