Красивите декорации за Коледа са това, което показва, че са настъпили зимните празници, с които се отбелязват Рождество Христово и посрещането на Новата година. Напоследък, тенденциите са ориентирани към един по-стилен вид Коледна украса, която не залага толкова на пъстротата в декора, колкото на блясъка в него. По този начин се създава успокояваща, а в същото време и магична уютна атмосфера с блестящ прашец и топлина. Текстурите на материите с еднакъв цвят за ключов елемент в дизайна на интериора. Плетивата от дебел вълнен конец, характерни и необходими за студените дни са използвани за материал на килима, кувертюрата на меките мебели, калъфките на декоративните възглавници и чорапите за подаръци. Макар и едноцветни, изобилието от различни стилове плетки ги откроява забележимо, като предоставя заслужено внимание на всеки детайл.

Декорации за Коледа

Стандартните декорации за Коледа съдържат няколко ключови елемента, който могат да се използват под различни форми, големини и цветове, но задължително трябва да присъстват. Основните са : украсена елха, коледен венец, чорапчета за лакомства, красиво аранжирана празнична трапеза и куп подаръци за близките.

Красиви декорации за Коледа

Прибавянето на Коледен венец в украсата на дома е най-популярният начин за тематичната декорация в отделните помещения. Креативността тук се цени високо, защото вариантите са безброй, така че ако искате да внесете Коледния дух и настроение в жилището си, трябва да заложите на идейна Коледна украса.

Забавните дълги чорапи за изненади могат да намерят място както над камината, така и на стълбите, на закачалка или дори до елхата. Постарайте се да са в подходящ нюанс според избраната цветова схема на Коледната ви украса, както и да имат надпис с името на този, за когото са предназначени.

И разбира се, централното място на празника – празничната трапеза. Тя трябва да изглежда като наслада за всички сетива от очите до небцето. Идеи за интересни варианти с аранжиране на невероятна Коледна маса може да намерите в сайта на LAZARA, както и много други полезни предложения.