ideq za koledna ukrasa v srebristo s botushi chorapi za podaruci

Всяка година с наближаването на Коледа навсякъде около нас започва да става по-красиво и светло, благодарение на празничната Коледна украса, която радва малки и големи. Започва трескавата подготовка за най-хубавия семеен зимен празник и както подобава всеки бърза да се прибере на топло у дома, където да украси традиционната за празника елха, подготвена да подслони куп подаръци за Коледа под нея, с които Дядо Коледа ще зарадва всички послушни деца и техните роднини. По-креативните търсят нови идеи за Коледна декорация, които да бъдат по-различни и интересни, но същевременно лесни и впечатляващи. Именно за тях предлагаме възможност да направят една по-модерна украса, в която участва любимият на малчуганите Kоледен чорап/ботуш, пълен със сладки лакомства.

Идеи за Коледна украса с ботуши за подаръци

ideq za koledna ukrasa s botushi za podaruci

Вариантите Как да си направим Коледна украса се увеличават с всяка изминала година и традиционните чорапи с Коледни мотиви претърпяват актуализация, за да подхождат на интериора във всеки дом. Семплата, но изискана украса за дома става все по-предпочитана и заема мястото на претрупаната Коледна декорация в червено, зелено и бяло, която напомня за приказна картичка за Коледа.

Модерната и веднага създаваща асоциации с усещане за топлина и уют овча кожа може да намери своето място във всяка част на съвременния интериорен дизайн. Не случайно през студената зима възглавниците от бялата топла материя и одеалата от изкуствена кожа са толкова популярни и намират място във всяка стая. В действителност, пухкавият текстил е така силно застъпен от известно време и не показва никакви признаци на изчезване. Нищо чудно, че толкова много модерни чорапи прегръщат тенденцията с уютния текстил. Той е перфектно зимно допълнение към зимните празници.

Украса за Коледа с чорапи за подаръци

ideq za ukrasa s koledni chorapi za podaruci

Проектите за Направи си сам Коледна украса са начин да се прояви творчество и да се прекара приятно време на топло у дома по време на дългите зимни празници. Може да използвате тази възможност за направата на играчки за елха или лесни чорапи за подаръци като тези, които са в неутрални, но изискани цветове. Кройката е лесна и дори може да вземете размера на ходилото на всеки, за когото ще подготвите подобен, ръчно изработен с много любов подарък за Коледа.

ukrasa s koledni botushi za podaruci

Сред подходящите за Коледна украса идеи, които искаме да ви представим тук са и тези пухкави, висящи над камината чорапи, направени от акрил и полиестер, чийто монохромен вайб ни очарова.

ideq za ukrasa s koleden botush za podaruci

Ако търсите идеи за Коледна декорация, която да бъде семпла, стилна и впечатляваща, отново може да разчитате на добрия стар Коледен чорап. Използвайки тази идея може да създадете празнично настроение дори там, където няма елха. Разгледайте и останалите предложения с участието на този символ на Коледа и го превърнете във фокусна точка на всички идеи за украса за Коледа, които ви хрумнат.  Весели празници!

ideq za koledna ukrasa s koledni botushi za podaruci

ukrasa s koledni botushi za podaruci

ideq za ukrasa s koledni chorapi za podaruci okolo kamina

koledna ukrasa s botushi za podaruci

koleden botush za podaruci

koledna dekoraciq s koledni botushi za podaruci

koledna ukrasa s koledni botushi za podaruci

koledna dekoraciq s koledni botushi za podaruci

koledna ukrasa za kamina s koledni botushi za podaruci

koledna ukrasa za kamina s koledni botushi za podaruci

 

източник:decoist.com