- Advertisement -
Koледа

Идея за Коледа сред природата

koleda sred prirodata

koleda sred prirodata

Тази идея за празнуване на Коледа сред природата ще допадне на тези, които обичат свежия студен въздух. Декорирането на Коледната трапеза на открито е колкото необичайно, толкова и вълнуващо. Преживяването определено ще бъде незабравимо, така че ако нямате възможност да се радвате на типичната бяла Коледа с пухкав сняг, а времето е необичайно меко за сезона, може да се възползвате от предложението.

Коледа сред природата

koleda sred prirodata

На фона на естествената обстановка сред жива растителност и кристално чист въздух, празнуването на Коледа сред природата е чудесна идея, за която едва ли сте се сетили и която вероятно ще допадне на мнозина ентусиасти. Придържането към класическата цветова схема в случая е най-доброто решение. Използването на алено червено, зелено и бяло в Коледната украса на масата изглежда невероятно.

koleda sred prirodata

Красив ароматен зелен венец от елхови клонки с преплетени червени рози, който минава по дължината на цялата маса, създава празнично настроение. Високият свещник внася усещане за интимност и уют на всички, които споделят елегантно декорираната трапеза.

koleda sred prirodata

Индивидуалните весели подложки с коледни мотиви и надписаните снежни топки, които определят местата на гостите и красиво аранжираните прибори с малки подаръчета в чинията на всеки са напълно достатъчни.

koleda sred prirodata

Изкуственият бял сняг, с който е посипана цялата трапеза създава прекрасното Коледно настроение и е финалният щрих за декориране на невероятна маса за честване на Рождество Христово сред природата. Разгледайте и останалите близки кадри, за да „откраднете“ в детайли тази идея за Коледа и да я приложите, ако ви допада. Със сигурност, партито ви ще бъде незабравимо.

koleda sred prirodata

koleda

koleda sred prirodata

koleda sred prirodata

koleda sred prirodata