Koледа

DIY коледни венци

diy koledni venci

DIY koledni venci

В ръчно изработените DIY коледни венци има нещо толкова очарователно и празнично. Освен част от Коледната украса на дома, те са и скъп спомен. Година след година те ще напомнят за отминали моменти, когато сте били млади, щастливи и търпеливи, за да завършите проекта си докрай. Сръчността не винаги е задължителна, защото креативността е по-важна. Подкрепата от страна на децата или любимия мъж в създаването на специалното празнично украшение може да се окаже решаваща за крайния резултат. Положителната енергия, която ще носи готовия Коледен венец, благодарение на очарователните асистенти, ще се усеща от всички в дома.

DIY коледни венци

DIY koledni venci

Коледен венец, закачен на вратата или на стената в дома, е един от символите на зимния празник. Когато започне месец декември е време за поставяне на красива Коледна украса и елха, която да създаде настроение. Поканете коледния дух в дома си с интересна и уникална украса, изработена лично от вас. Вариантите са безброй, така че се заемете с проект, който е по силите ви. Проучете опциите, поставете си цели и използвайте почивните дни, за да действате в тази посока. Не забравяйте да е забавлявате и да включите голям брой помощници в работилницата на дядо Коледа. Подготовка, изработване и поставяне на декорация, опаковане на подаръци, печене на коледни сладки, учене на коледни стихчета и писане на поздравителни Коледни картички и прочие неща, за които трябва да отделите време и внимание, за да направите. А в сайта на LAZARA може да намерите идеи за всичко това и още много интересни предложения на коледна тематика, от които да черпите вдъхновение.

Идеи за направи си сам коледни венци

DIY koledni venci

Подготвили сме ви галерия с лесни за изработване, но очарователни модели направи си сам коледни венци, от които може да избирате за вашите проекти. Разгледайте снимките по-долу и със сигурност ще намерите поне един, които ще искате да направите и закачите в дома си.

Направи си сам коледен венец

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci

koledni venci