ukrasi za koleda

Всяка година очакваме с нетърпение празничните украси за Коледа, които са направени навсякъде около нас – от дърветата по улиците до големите търговски центрове, за да създадат празнично настроение и уют през студените декемврийски дни.

И докато пищните декорации навън са разположени върху големи площи и изглеждат като картички за Коледа, то декорацията на дома за най-големия зимен празник може да се окаже освен забавна, донякъде и изискваща обмисляне задача, за да може да се внесе топлото сияние на Коледния дух във всяка една стая от жилището. Следвайки нашите съвети ще успеете да го направите по най-страхотния начин тази Коледа. Ето как!

Украси за Коледа

ukrasi za koleda

Фокусирането върху една тема и стил за Коледна украса ще ви улесни от една страна, а от друга ще направи обстановката уютна,  празнична и подредена с усещане за професионална завършеност и усещане за плавност. Ако червеното и зеленото не са предпочитаната ви цветова схема, заложете на тонове, които подхождат на съществуващия интериорен дизайн в помещенията. Сребристо, златно и бронзово са модерни цветови опции за украса за Коледа, която не изглежда банално и евтино.

Идеи за Коледни украси

ukrasi za koleda

Приятният мирис на Коледа ще се носи из въздуха на дома ви, ако поставите елхови клони и ароматни свещи в близост до входната си врата и във всяка една стая в цялата къща си. За да постигнете желания уют, използвайте за своята Коледна декорация специални елементи, които предизвикват мили спомени.

ukrasi za koleda v srebristo

Придържайте се към избраните три основни цвята за украса за Коледа и се придържайте последователно към цветовата схема. Това ще ви помогне по-лесно да се съсредоточите върху основната идея. При нужда пренаредете мебелите, за да придадете различна визия на помещенията и по-празнично усещане по това специално време на годината.

koledni ukrasi za hol

Използвайте различни по големина или цвят свещи. Нищо не прави усещането в стаята по-топло и уютно от меките пламъци на свещите. Поставете красиво украсена с играчки за Коледа зелена или цветна елха, а под нея подгответе прилежно опакованите подаръци. В такава обстановка ще си припомняте и рецитирате любими стихотворения за Коледа и ще пеете весели песни.

ukrasi za koleda v zlatisto i bqlo

Избегнете претрупването и изложете на празно и видно място върху плот или малка маса Коледен декор (перваза на прозореца също ще работи) чрез създаване на композиция от множество модерни стъклени свещници и изящни декоративни фигури.

ukrasi za koleda s koleden venec

Кръглият Коледен венец също е част от цялостната украса. Придържайте се към семпъл дизайн, ако искате да създадете неочаквано впечатление и изискан вид на този елемент.

ukrasi za koleda

Изложете на показ получените картички с пожелания за Коледа и ги направете част от декорацията. Измислете интересен начин да ги подредите върху гирлянди над камината или закачени по парапета на стълбите.

koledni ukrasi za masa

Отделете време за най-важното и централно място на Коледа трапеза с красиво аранжирани прибори за създаване на модерна, текстурирана фокусна точка. Пригответе най-добрите си рецепти и нагостете всеки от гостите край масата с топла пита. Традиционните за Коледа ястия са месни, но съобразете да има по нещо за всеки вкус.

ukrasi za koleda

Мечтаете за бяла Коледа? Ако няма сняг навън, може да създадете зимни, напомнящи за Коледни картинки сред декора на дома си. И така, ако имате нужда от още вдъхновяващи идеи и съвети, по-долу може да откриете всичко онова, което ще направи помещенията, в които прекарвате празниците с любимите си хора по-приятни. Весела Коледа!

ukrasi i dekoracii za koleda

ukrasi za koleda s lampichki

ukrasi za koleda s lampichki i igrachki

koledni ukrasi za doma

ukrasi za koleda za prozorec

koledni ukrasi za kamina

vunshni koledni ukrasi

koledna ukrasa s lampichki

ukrasi za koleda

ukrasa za koleda s igrachki

ukrasi za koleda

koledni ukrasi za masa

ukrasi za koleda s podaruci
ukrasi za koleda za stena
ukrasa za koleda za maluk hol

ukrasa za koleda s jiva elha

ukrasa za koleda za trapezariq
koledna ukrasi za doma

koledni ukrasi v lilavo

interesni koledni ukrasi

ukrasi za koleda