novogodishen manikur

Вариациите на новогодишен маникюр са много, но като цяло дамите нямат нищо против ноктите им да изглеждат по-цветно, блестящо и празнично в този случай. Разбира се, не липсват и готини маникюри, които са без брокат, но съдържат символите на зимата и веднага подтикват към асоциация със зимните празници – снежинки, еленчета, ангели, звезди, ръкавички, елхи и т.н. Както винаги, предлагаме възможност на всяка от вас да намери по нещо за себе си, което да допадне на стила и предпочитанията й за новогодишен маникюр.

Новогодишен маникюр

novogodishen manikur

На всички, които харесват маникюр омбре, ще им допадне тази идея за маникюр в светли и преливащи нюанси. Тук няма и помен от бляскави пигменти, а точно обратното – всичко е изискано и нежно. За да се направи този маникюр омбре са нужни два цвята лак за нокти, с които да се лакират горната и долната половина на нокътните плочки и трети, с който да се направи лесната декорация на маникюр.

Маникюр за Нова година

manikur za nova godina

Един ефектен вариант като маникюр за къси нокти е този маникюр в синьо. Бебешко синьото изглежда много красиво върху ноктите, а подобни декорации на маникюр със снежинки са подходящи както за новогодишен маникюр, така и за носене през цялата зима.

cherven novogodishen manikur s brokat

Всеки червен маникюр с блестящи частици веднага се асоциира с Коледа и макар да е подходящ за Коледни маникюри, няма нищо лошо да го носите чак до Нова година. Всъщност, всеки маникюр с брокат изглежда много по-празнично, особено когато отразява светлината.

novogodishen manikur ideq

Нюансите на сиво, зелено и кафяво са особено предпочитани за зимен маникюр. С помощта на тъмните цветове и пигментите със светлоотразяващ ефект можете да получите стилен и модерен маникюр. Декорация на маникюри като тези може да направите само върху един от ноктите, за да има най-голям ефект.

nejen novogodishen manikur

Дамите, които предпочитат да носят нежен маникюр, независимо от повода, ще оценят този маникюр в розово, с който ще изглеждат и ще се чувстват празнично на Нова година. Разгледайте и останалите предложения с идеи за маникюр за Нова година и изберете този, който ви допада най-много.

idei za novogodishen manikur

novogodishni manikuri

novogodishen manikur s brokat

manikur za nova godina

cheren novogodishen manikur s brokat

novogodishen manikur

idei za novogodishen manikur

blqskav novogodishen manikur

interesen novogodishen manikur

praznichen novogodishen manikur

blqskav novogodishen manikur

krasiv novogodishen manikur

novogodishen manikur idei

nejen novogodishen manikur

novogodishen manikur s dekoraciq

novogodishen manikur s snejinki

novogodishen manikur za kusi nokti

eleganten novogodishen manikur

novogodishen manikur s dekoraciq

cherven novogodishen manikur za dulgi nokti

novogodishen manikur v cherveno i zlatisto

novogodishen manikur s brokat
novogodishen manikur nejen sempal