Тенденции

Тенденции дамски блузи с дълъг ръкав – и то какви!

дамски блузи с дълъг ръкав

Тенденции дамски блузи с дълъг ръкав – и то само какви!

През този сезон (а със сигурост и през следваюите два) изявените, различни и неочакваните форми и дължини на ръкавите ще бъдат много модерни. От такива с форма на камбанка през ултра дълги, такива с форма на балон или с разголени рамене, привличащите погледите ръкави ще бъдат в центъра на вниманието. За да не изоставате от тенденцията, вижте кои са 10-те най-актуални варианти за блуза с дълъг ръкав, туника с дълъг ръкав, дамски ризи с дълъг ръкав или рокли с дълги ръкави, както и начините, по който да ги съчетаете с аутфита си и изберете сред тях този, с който ще последвате този впечатляващ тренд.

Тенденции дамски блузи с дълъг ръкав

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкав камбанка.

Една от основните тенденции, които излязоха от последните модни седмици, са ръкавите тип камбанки. Те са прилепнали по рамото иразкроени широко към китката, формата на камбана като цяло е същата, каквато винаги е била, но към днешна дата малко по-различна. Липсват всякакви хипи и бохемски препратки, а вместо това, новите ръкави камбана са модерни и напълно шик. От елегантни рокли през готини топове и дори странни плетива, ръкавите придават уникална доза мода дори най-простите тоалети. След като сте избрали отличителни широки ръкави, не забравяйте да запазите останалата част от визията си минимална. Един семпъл силует в неутрална цветова палитра е всичко, коетови  трябва, за да завършите този вид.

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкави като на владика.

Докато ръкавите тип камбанка изглеждат елегантни и шик, епископските ръкави изглеждат меки и женствени. Най-често забелязани на прекрасни рокли, епископските ръкави комплиментират тоалетите, към която принадлежат, докато остават забележителни сами по себе си. Стилът, който балонира навън към долната част на ръката, преди да се събере в маншета на китката, изглежда най-добре в прозрачни материи като шифон и дантела. Що се отнася до това как трябва да бъдат оформени този модел ръкави, има два еднакво шик начина. Първият обхваща спокойна, бохемска естетика на ръкавите, която преминава през стила, плата, през целия аутфит. Вторият съпоставя свободните ръкави с остър дизайн и чисти материи, за да се запази външния вид модерен и по-адекватен.

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкави с волани.

Въпреки че имат подобен силует като на ръкавите-камбанки, ръкавите волани са склонни да бъдат малко по-фини и женствени. Стилът е създаден чрез свързването на отделни части от кръговообразно нарязан плат за ръкава. Това създава ефект жабо, който дава на воланените ръкави тяхното разширяване. Този сезон, подобни ръкави могат да се видят във всички размери. Има малки и прости дизайни, които леко се поклащат към китката, както и драматичните видове, които включват големи волани, прикрепени към лактите. Независимо от размера им, и двата вида са тенденция и начин за изявление на решение по свой собствен начин. За да носите тази тенденция върху себе си, комбинирайте топове и ризи с участието на малки волани със кежуъл елементи като дънки и ниски токчета. Ръкави с големи и драматични волани, от друга страна, най-добре запазете за забележителни рокли и моменти, когато търсите „виж ме“ стил.

дамски блузи с дълъг ръкав

Надиплени ръкави.

За да вдигнете летвата от воланените ръкави, помислете вместо тях да опитате да направите изявление с надиплени ръкави. Тези ръкави са гръмки, забавни и харесващи внимание. Те бяха забелязани по улиците на последните Пролет / Лято 2017 модни ревюта. Изберете между различни размери и количества набори за различни вариации на тази тенденция. Независимо дали ще изберете къдри, които напълно покриват ръкава или такива, които започват от лакътя, тези ръкави са цялото изявление за стил, което ви трябва. Забравете за силни цветове и шарки и изберете минимални черно-бели нюанси, вместо тях. Комбинирайте  риза с жабо ръкав с панталони с прост дизайн и права кройка по краката.

дамски блузи с дълъг ръкав

Екстра дълги ръкави.

Те могат да не бъдат практични, но изключително дългите ръкави са напълно на мода в момента. Изглеждайки извънгабаритни и разпънати, тези екстра дълги ръкави правят яко „грубо около ръбовете“ изявление за много тоалети по време на модната седмица. Тези ръкави са заели своето място в ризите с копчета, деликатните и ежедневни трикотажни блузи и дори в бляскави рокли, тъй като продължават да доминират в света на уличния стил. Подобно на други парчета от облеклото, предназначени за изявление на стила, изключително дългите ръкави са склонни да изглеждат най-добре, когато са комбинирани с основните елементи от тоалета, така че ги носете с прост чифт сини дънки или черни панталони.

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкави с паднали рамене.

Ръкавите с оголени рамене се налагат от известно време и стават все по-популярни. Най-секси стилът осигурява дръзко, но деликатно показване на кожата на раменетете, което е едновременно женствено и привлекателно. Перфектни за слънчеви дни, прекарани с чаша коктейл в ръка, тези ръкави ще ви накарат да се почувствате сякаш сте на почивка всеки ден. Така че, независимо дали в действителност сте на почивка или просто мечтаете за този ден, топовете и роклите, разкриващи раменете ви определено трябва да бъдат на високо въртене в гардероба ви. Макар че има много видове на този стил, сред които да избирате, нашите любими отигравания в женствеността на дизайна са меките тъкани, хубавите къдри и прекрасните модели. Изберете своя собствен любим стил и го носите през целия сезон. И дори след това.

дамски блузи с дълъг ръкав

Плътни материи с изрязани рамене.

Едновременно с нарастването на популярността на падналите ръкави е възхода на студено-раменните ръкави. Идеален за жени, които обичат да разкрият по-малко кожа, този дизайн разполага с оголване на кожата само в горната на ръцете. Изглеждащ като обикновен дизайн с изрязвания в раменете, тези ръкави са модерни и шик. Въпреки, че са по-малко въздействащи разкриващите изцяло раменете и деколтето дизайни, тези ръкави имат предимството, че са по-практични. В крайна сметка, с добавянето на елек отгоре, дизайнът има по-голяма подкрепа и ръкавите могат да бъдат по-свободни. Освен че е практичен, стилът същотака  е красив и изглежда страхотно, когато е съчетан заедно с дълги, вливащи се силуети.

 

 

дамски блузи с дълъг ръкав

Пухкави ръкави.

Тази тенденция при ръкавите е перфектна за хладното време. Пухкавите ръкави, които същевременно са доста уникални, имат „уау фактор“, който всяко привличащо погледите парче от облеклото трябва да има. Тежката доза пухкава консистенция създава моментално фокусна точка за тоалета. Добавете смели цветове и никой няма да отмества поглед от тези смели ръкави. Чудесна алтернатива на обикновения и скучен дизайн, палтата с кожени ръкави ще поддържат висок моден дух. Просто ги комбинирайте с прости тъкани (твърде много текстура ще влезе в конфликт!) И сте готови да борите студа със стил.

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкави балони.

Балоните-ръкави са се възгордели да бъдат по-къси и по-широки от екстра дългите модели. Кръглият им стил се събрара в края, така че цялостната форма прилича на полу-спукан балон. Тези уникални ръкави играят пропорционално по начин, който е различен от всички други модели, което е причината да имате нужда от тях. Най-обемният дизайн изглежда особено голям, когато се съчетае с елек и се носи с панталон над кокалчетата, с права или широка кройка по краката.

дамски блузи с дълъг ръкав

Ръкави на слоеве.

Добре, това не може да е действителен тип ръкав, а по-скоро един урок за това как да се превърнат обикновените ръкави в изразителни. Докато големите камбанки и воланените ръкави могат да съберат повече от миг внимание, слоестите ръкави са също толкова стилни, ако не и повече! Въпреки, че този ръкав изглежда съвсем прост на пръв поглед, той е всъщност доста сложен. Въпреки, че са в състояние да използват парчета, които вече са в гардероба ви, слоестите ръкави изискват усилия, за да се получат правилно. Трябва да се мисли за съпоставяне на двете ширини и как те работят заедно като едно цяло. Започнете с вашата цветова палитра и вземете или неутрални или подобни цветове в различни нюанси. По същия начин, тъканите трябва да са сходни (текстурирана с текстурирана, гладка с гладка). После завършете с предпочитана дължина и форма, като помните, че винаги се носят по-дебелите и по-къси ръкави отгоре.

източник:.thetrendspotter.net