novogodishna vecherq

Украсяването на помещението и масата за една Новогодишна вечеря е едно от най-приятните занимания предвид повода, заради който се правят всички приготовления. Асоциациите, които изникват в ума ни са – усмивки, приятели (или семейство), фойерверки, вкусни ястия и хубави забавни разговори. Именно така е редно да премине Новогодишната нощ – изпълнена с много приятни моменти, които ще си спомняме още цяла една година. В следващите редове и снимки ще ви представим няколко идеи за декорация на масата.

Новогодишна вечеря

trapeza za novogodishna vecherq

Новогодишната вечеря е достойна да бъде незабравима. Видът на искрата от фойерверките, златистите мехурчета в шампанското и още много други елементи са повод да преобразят настроението ни. Декорацията също е способна да промени изцяло атмосферата и обстановката. Тя е важна както за трапезата, така и за цялото помещение, за да може празничния дух да бъде приветстван в компанията.

Идеи за декорация и организиране на Новогодишна вечеря

ideq za novogodishnata vecherq

Тези идеи за декорация на Новогодишната вечеря преобладават в златисти нюанси, но те са съвсем подходящи. Цветът е топъл и блестящ, точно както подобава за подобен повод. Интегрирани са доста модерни елементи, част от които са поканите, впечатляващата торта на три етажа в тон с всичко останало и пайетите по масата. Постарайте се покривката да е златиста, както и приборите или поне салфетките ви. Добавете няколко букета цвета или разпръснете такива из цялото помещение. Растенията винаги допринасят за красивото и празнично излъчване на което и да е пространство.

dekoraciq i ukrasa za novogodishnata vecherq

За да не изглеждат като голямо блещукащо петно в стаята всички златисти елементи и предмети, добавете още един или два цвята, на фона на които те да изпъкват. Подходящи са бяло (неутрално) или светло синьо. Светло лилаво също би било много ефектно за Новата година.

novogodishna vecherq dekoraciq i ukrasa

Бели цветя в ниска синя ваза на фона на златистите пайети по масата – повече от чудесна Новогодишна визия. Настроението и възхищението, което ще предизвикат у гостите ви е гарантирано.

torta za novogodishna vecherq

dekoraciq za novogodishna vecherq

ideq za novogodishna vecherq

novogodishna vecherq idei za masata

novogodishna vecherq idei za dekoraciq

novogodishnata vecherq idei

novogodishnata vecherq

novogodishna vecherq ukrasa

novogodishnata vecherq ukarasa za matasa