Нова година

Новогодишни визии от подиума

новогодишни визии

Новогодишни визии от подиума. Какво да облечем за Новогодишното парти?

Нова година – една отлична възможност да си направите подарък и да си купите някоя великолепна рокля. 2015-та беше годината на синята дървена коза, а 2016-та ни посреща червената огнена маймуна, така че се подгответе за Новогодишните празници в нещо ярко и изпепеляващо. Ние ви предлагаме да пробвате рокля от колекцията на Dolce&Gabbana, която е създадена за тази година, но пък е чудесна да се носи и в навечерието на 2016-та. Маймуната е символ на жизнерадост и комуникация, както и на хумор и на остроумие. Но как най-добре да започнем годината, ако не в подходящия цвят дреха, която да стимулира тази енергия към нас още от първите мигове на Новата година? Логичният избор и ключът към успешната вечер ще бъде правилно избраната рокля. Подходящо подбрана, тя ще подчертае достойнствата на фигурата ви и ще блеснете в най-добрия си вид.

Новогодишни визии за 2016

новогодишни визии

Роклите за празничната вечер за посрещането на 2016-та година е по-добре да бъдат оригинални и необичайни. За пример са едни от любимците на идната година – асиметричната кройка и  роклите с много дипли. Този стил визуално ще удължи фигурата ви и ще подчертае предимствата й, като недостатъците ще бъдат скрити. Друг тип предпочетени рокли са тези с много брокат и пайети, които в навечерието на Нова година ще изглеждат празнично. Къдричките, перата, ресните и декоративната бродерия са допълнителни акценти, които ще направят визията ви още по-шик.

новогодишни визии

Рокендрол духът е жив при Saint Laurent! Жената на френската модна марка тази година е дръзка и се*сапилна. Ако сте решили да покажете дивата си страна още в началото на идната година, то късата сребриста рокля, съчетана с дълги ръкавици над лактите създава един идеален Новогодишен тоалет. От същата колекция, Еди Слиман показа на подиума и разкроени рокли с много тюл, които съчетани с кожено яке ще ви превърнат в истинска рок принцеса.

Още визии от подиума

новогодишни визии

новогодишни визии

новогодишни визии

новогодишни визии

новогодишни-визии
новогодишни-визии

новогодишни-визии

новогодишни-визии

новогодишни-визии

новогодишни-визии

новогодишни-визии

новогодишни-визии