идея бебешко парти бременна жена

Тази идея за бебешко парти в марокански бохо стил е наистина оригинална и невероятна. Всеки един детайл е абсолютно възхитителен. И ако смятате роклята на бъдещата майка за очарователна, разгледайте и обстановката, в която бременната жена е решила да посрещне своите близки приятели и гости, за да отпразнува появата на нов член в семейството си.

Идея за бебешко парти в марокански бохо стил

идея бебешко парти лятна стая

Мястото, на което е организирано тържеството е открито и уютно декорирано в марокански стил. Мебелите са светли и удобни, а забавленията, които бъдещата майка е организирала са наистина интересни. Ободряващ студен зелен чай и коктейл “Мохито” за посрещане на гостите, пушене на наргиле, гурме кухня, рисунки с къна на ръцете и разбира се, торта и сладки, които превръщат всеки обикновен ден в празничен.

идея бебешко парти бременна жена рисунка на ръка

Рисунките върху ръцете карат всяка дама да се чувства специална и красива по различен и нов начин, ако това не съвпада с културата и религията, която изповядва. Те са вид временни татуировки, с които жените украсяват крайниците си за специални поводи. Бъдещата майка и малките момиченца, които създават жизнерадостно настроение на партито, първи решават да опитат какво е усещането.

Добро настроение и подаръци

идея бебешко парти рисунка на ръка

Скоро всички дами, присъстващи на бебешкото парти са “белязани” за спомен с най-голямо удоволствие. Но освен с красива временна татуировка, гостите ще си тръгнат и с красива малка торбичка с подарък по избор от малкия пазар, ситуиран в единия край на помещението.

идея бебешко парти подаръци

Ако сте любопитни да надзърнете какво има в кошниците, в галерията по-долу ще намерите близък план на всяка от тях. Това са ароматни сапуни, канелени пръчки, гривни и други симпатични сувенири. Обикновено на бебешките партита поканените носят подаръци за бебето, от които майката ще има нужда в отглеждането му в самото начало след раждането – пелени, дрехи, играчки, аксесоари и т.н. Като мил жест, може да организирате нещата така, че в знак на благодарност да не оставяте гостите си да си тръгнат с празни ръце.

идея бебешко парти рози подаръчни торбички

Специално подготвените и надписани торбички, в които могат да си занесат сувенирите са много личен подарък към всеки гост. Декорацията от свежи цветя е задължителна за всяко тържество, така че се погрижете да присъстват в интериора на вашата идея за бебешко парти, когато решите да го организирате. Разгледайте и останалите детайли от интериора, за да получите своята доза вдъхновение, за да можете да направите най-красивото и забавно празненство в компанията на своите приятелки.

Коктейли и студен зелен чай за присъстващите на бебешкото парти

идея бебешко парти напитки коктейли

Изискана гурме кухня за лека почерпка на гостите

идея бебешко парти храна

Изкусни рисунки върху ръцете на дамите

идея бебешко парти рисунка върху ръка

Малки и големи торти и сладкиши за присъстващите на бебешкото парти

идея бебешко парти торта

идея бебешко парти храна

идея бебешко парти храна

идея бебешко парти сладки

идея бебешко парти цветя бели декорацияидея бебешко парти наргиле мебели

идея бебешко парти декорация цветя свещници

идея бебешко парти басейн легло

идея бебешко парти декорация фенер

идея бебешко парти ваза цветя букет

идея бебешко парти маса декорация

идея бебешко парти декорация маса наргиле

идея бебешко парти маса свещи възглавници цветя

идея бебешко парти цветя

идея бебешко парти приятелки

идея бебешко парти бременна жена

 

идея бебешко парти подаръчни торби

идея бебешко парти

идея бебешко парти

идея бебешко парти гривни

идея бебешко парти канела

идея бебешко парти ароматни сапуни

идея бебешко парти сапуни сърце

идея бебешко парти

идея бебешко парти моливи

идея бебешко парти

идея бебешко парти бременна жена бяла рокля