женско парти

Ако искате да бъдете домакиня на една забавна, стилна и изискана вечер с момичетата, значи имате нужда от една идея за женско парти. Намерете си извинение да се облечете красиво, да сложите грим и парфюм, да похапнете вкусно и да си поприказвате на чаша питие с приятелките. Вдъхновено от бляскавия шик и неуморното желание за любопитни и пикантни истории, вечерта може да се превърне в различна и прекрасна традиция.

Стилна идея за женско парти

женско парти

Отпуснете се и се наслаждавайте на вечерта в компанията на най-близките си приятелки, докато наваксвате с клюките и споделяте тайни. Няма по-приятно занимание от това да се чувствате свободни, предизвикателни и дръзки, а когато компанията е весела, то правилото „колкото повече, толкова повече“ може да се приложи и тук.

женско парти

Както всяко друго парти и за вашето женско парти е добре да се съобразите с определена цветова схема. А комбинацията от розово, златно и бяло е повече от женствена и изискана. Съобразете се с нея, докато приготвяте декорацията. Украсата на масата, която ще бъде централната „гореща точка“ на вечерта, също трябва да бъде подчинена на основните тонове на партито.

женско парти

Тази идея за женско парти може да използвате както за Рожден ден, така и за петък вечер. Покажете внимание към гостите, като изпипате до съвършенство всеки детайл. Картички, указващи местата на гостенките, красиви прибори, декорирани салфетки, съобразяване с предпочитанията им за храна и питиета са важни подробности за всяка добра домакиня. Атмосферата трябва да предразполага към забавление, сладки приказки и удовлетворение от вечерта.

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти

женско парти