лятно парти

Идея за лятно парти с много цветя. Разбира се, не винаги е нужен конкретен повод като Рожден ден, юбилей, годеж, кръщене, сватба и други подобни празнични събития, за да се организира лятно парти, нали? Ето защо ви предлагаме една идея за женско парти, организирано сред много цветя и аромат. Може да използвате предложението, когато искате да прекарате повече време с приятелките си в наваксване с клюките и коментирането на всичко, което се случва около вас, когато навън е много горещо и търсите прохлада, разхлаждащи напитки и вкусна храна.

Лятно парти с много цветя

лятно парти

За да направите своето лятно парти, посветено на цветята и приятелството си, изпратете по пощата на всяка една от гостенките си по една ръчно изработена покана, украсена с изсушени цветя, указваща времето и мястото на срещата.

лятно парти

Празнично украсената маса показва отношението ви към гостите, които очаквате, така че се постарайте да изглежда празнично. Цветната тематика на партито улеснява много създаването на празнична атмосфера, защото множеството свежи цветя се асоциират с тържественост.

лятно парти

Осигурете меню от свежи плодове, зеленчукова салата, сандвичи и хапки. Тук в чашите е сервирана студена супа гаспачо, която може да замените с таратор.

лятно парти

Обособете бар с коктейли и освежаващи напитки, които ще предразположат гостенките на вашето лятно парти да се отпуснат още повече и да се забавляват.

лятно парти

Сладкишите също ще бъдат едно от нещата, които ще зарадват гостите ви. Постарайте се да има поне няколко вида сладки, мъфини, а защо не и лека плодова торта.

лятно парти

Както повелява тематиката на вашето лятно парти, посветено на цветята, те трябва да присъстват под всякакви форми – дори и върху глазурата на сладките.

лятно парти

Едно меню с всико, което ще сервирате също ще създаде официалност на партито, а освен това може да добавите съдържанието на ястията.

лятно парти

Може да посрещнете гостенките си с напитка за „Добре дошли“. Така ще ги накарате да се почувстват желани и ще ги предразположите.

лятно парти

Предложете на всяка от приятелките ви по едно цветно бижу. В този момент тя ще се почувства много по-празнично, отколкото в момента на пристигането си.

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

лятно парти

 

източник:greenweddingshoes.com