парти вечеря

Идея за парти вечеря сред природата.

Все по-топлият климат навън предразполага към все по-увеличаващото се желание да прекарваме време на открито. Красивата природа предлага безкрай възможности за терен на мероприятия навън. Това предоставя възможности за празнуването на специални поводи като годеж, сватба, кръщене, юбилей, годишнина, бебешко парти, Рожден ден и други да се състоят под открито небе. Може също така да организирате служебно парти през уикенда, на което да поканите бизнес партньорите и колегите, с които работите, за да им благодарите за екипната и добре свършена работа.

Парти вечеря сред природата

парти вечеря

Това местоположение предоставя гледка на 360 градуса и усещане, сякаш можеш да докоснеш облаците. Темата на тази парти вечеря е “Париж през 1960-та среща стария свят на Тоскана”. Кръглият дървен бар освен панорамна гледка предлага и различни освежаващи напитки за гостите.

парти вечеря

Украсата от свежи цветя е задължителна за всяко тържествено събитие. Те могат да присъстват като декорация върху масите и всички плоски повърхности, така и като окачени венци.

парти вечеря

Вкусните хапки и ордьоври са идеална компания на чаша питие. Постарайте се да има и алкохол и разядки за всеки вкус и предпочитания, за да може всеки от гостите да се почерпи.

парти вечеря

След като всички гости се съберат на уреченото място, може да запознаете тези от тях, които се виждат за първи път. След коктейла идва време за същинската част – парти вечеря сред природата.

парти вечеря

Мястото, на което е ситуирана дълга маса с места за всички гости се намира под красива пергола, която е украсена с висящи кристални полилей. Тук ще се проведе и вечерята.

парти вечеря

Масата е украсена с венец, който минава по цялата й дължина. Има и малки чаени свещи, които ще създадат уют и светлина, когато настъпи вечерта.

парти вечеря

парти вечеря

парти вечеря

 

източник:greenweddingshoes.com