Обзавеждане и Дизайн

Дизайн на апартамент във френски стил

дизайн на апартамент във френски стил всекидневна обзавеждане

Този дизайн на апартамент във френски стил ще ви докаже, че Париж е неподражаем град не само в сферата на модата, но и в интериора. Всеки апартамент на французин притежава особен нюх и излъчване. Света на обзавеждането не е същия след тяхната намеса. Основно е присъствието на неутрални цветове, съчетани с декорация в ярки тонове.

Дизайн на апартамент във френски стил

дизайн на апартамент във френски стил обзавеждане

Внушителния размер на дивана в този дизайн на апартамент във френски стил е от особено значение. Изборът на тъмен цвят отклонява вниманието на всеки посетител, за да влезе в ролята на свързващо звено между помещенията. Декорацията във всяка стая е с нотка от класическия стил, запазвайки елегантността на дома. Чудесната камина е поставена точно срещу меката мебел, за да се превърне във фокусна точка в хола. Ограниченото пространство е използвано по интелигентен начин. На разположение са много книги, което свидетелства за това, че помещението се използва основно за почивка и отдих.

Обзавеждане и дизайн на апартамент във френски стил

дизайн на апартамент във френски стил обзавеждане

Изобразителното изкуство е включено като част от декорацията в този дизайн на апартамент във френски стил. Показана е индивидуалността и характера на собственика по много красив начин. Цялостния интериор е един своеобразен урок за всеки, който иска да придаде френски нюх на своя апартамент с нотки от класическия и модерния стил. Разположението на мебелите, както и тяхната цветовата схема, са подбрани с много вкус и любов към материите. Кухнята е обзаведена модерно с функционални мебели за повече удобство на домакините. Спалнята е заредена с много уют, а трапезарията е официална и достойна да посрещне всеки един посетител на френския дом. Тя е едновременно стилна и закачлива, без да е натрапчива. Съчетанието на всеки детайл по подходящ начин оформя цялостния дизайн на скромния апартамент. Оставяме ви да черпите вдъхновение снимките, които сме ви приготвили.

дизайн на апартамент френски стил обзавеждане декорация

Кухня в бяло в дизайн на апартамент във френски стил 

дизайн на апартамент френски стил кухня обзавеждане

Дизайн на апартамент във френски стил с тухлена стена

дизайн на апартамент френски стил трапезария обзавеждане

Мраморна маса в дизайн на апартамент във френски стил 

дизайн на апартамент френски стил интериор обзавеждане

дизайн на апартамент френски стил интериор

дизайн на апартамент френски стил интериор спалня

дизайн на апартамент френски стил интериор спалня бяло