Обзавеждане и Дизайн

Идеи за дрешник – доза шик и много функционалност

dreshnik

dreshnik

Тези идеи за дрешник в снимки, с които сме се снабдили ще ви помогнат да приветствате комфорта, организираността и лукса спалнята ви. Сякаш има нещо специално, в тези гардеробни към спални, което прави изборът на дрехи, аксесоари и обувки едно по-приятно занимание. Елегантността и проявата на вкус ще си личат от далече, щом човек погледне в това помещение. Дрешниците могат да са малки или големи, широки или тесни, но независимо от това те са способни да ви предоставят организираност на всичките ви принадлежности като в същото време добавят доза шик към всеки интериорен дизайн.

Идеи за дрешник

dreshnik

В тези идеи за дрешник ще срещнете и своята, която ще ви предложи красиви и удобни решения за организиране на пространството, в което да се наслаждавате на колекцията си от дрехи, обувки и аксесоари. Придайте красиво и съвременно настроение на общия интериорен дизайн на спалнята си. Съвременните дизайнерски идеи по отношение на гардеробните помещения са различни. Въпреки това ги обединява факта, че позволяват добавянето на различни детайли и предмети,  чрез които се създават удобни и функционални места за съхранение.

Идеи за дрешник – доза шик и много функционалност

dreshnik

Една идея за дрешник е добавянето на флуоресцентна лампа. Светлината ще направи по-лесно откриваеми всичките ви вещи, дрехи и обувки. На второ място добавете цветове в своето гардеробно помещение. Повечето са в неутрални цветове като бежово, сиво, черно и бяло. Ако искате да бъдете различни, бъдете дръзки и използвайте ярко червеното, кралско синьо, оранжево или тревисто зелено. Направете отражение на своя темперамент. В случай, че възнамерявате по-често да променяте цвета, използвайте тапети за стена вместо боя.

dreshnik

Задължително намерете място и начин за пръчки за закачалки. Така ще можете да виждате ясно и отчетливо всички дрехи, с които разполагате, за да изберете най-подходящата за деня. За тези от по-фини материи, закупете закачалки от дунапрен с покритие от плат. По отношение на сгъваемите дрехи използвайте вакуумни пликове, а не кутии. Ще се изненадате колко много място можете да спестите с тях. А и ще предпазят дрехите ви от напрашаване и неприятни миризми.

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik

dreshnik