Идеи за кухненски гръб

idei kuhnenski grab

idei za kuhnenski grab

Ето някои интересни и уникални идеи за кухненски гръб, които може да използвате, за да го превърнете в централна сцена в стаята. Отвъд основните бели плочки, домакините включват метал, стъкло и ръчно рисувани плочки в интериора на кухнята в дома си.

Идеи за кухненски гръб

idei za kuhnenski grub

Земните тонове на мраморните плочки създават кухненски гръб в тази модерна стая. Вариацията в цветовете създава достатъчно драма, без да се отклонява надалеч от неутралната палитра на дома.

kuhnenski grab ideq

Дизайнерът на тази кухня е създал уютно пространство, като е използвал плочки от парчета изрязано стъкло с меден гръб по поръчка. Резултатът подсилва усещането за топлина в цветовата палитра на стаята.

Интересни решения и форми

kuhnenski grab idei

Обичаен за кухнята аспиратор с метални акценти хваща окото и разбива монотонността в бялата стена. Кремавите плочки в диапазона отзад са подредени по фантастичен модел и контрастират на хоризонталния бордюр в останалата част от стената. Тази кухня е добър пример за това, как с няколко умни решения, бялото може да не бъде скучен цвят.

kuhnenski grub s mozaika

Използвайте този избор за кухненски гръб, за да подсилите стила в вашата стая за готвене. Тази мраморна мозайка обединява средиземноморски цветове и модели в интересно създание, което подсилва тосканският стил на дома.

kuhnenski grab idei

Усъвършенстваната цветна палитра от шоколадово-кафяво и ванилово-бяло открояват тази кухня. Кухненският гръб, който съвпада с един от основните тонове, отразява светлината и има модерен и лъскав вид. Плочките, от малки парчета в кафяво и черно се съчетават с цвета на тънките жилки в плота от гранит. С такъв кухненски гръб, не е чудно, че наричат кухнята „сърцето на дома“.

kuhnenski grab s plochki

Кремавият кухненски гръб отеква в цвета на тази традиционна кухня. Акцентът в бронзов нюанс има металически отенък, който отразява светлината.

kuhnenski grab ideq s mozaika

Използвайте дълбочина, за да добавите измерение в кухненския гръб. Отличителният дълбок аспиратор създава фокусна точка, която контрастира с цветната плетка на плочките в кухнята, като създава забележим релефен ефект.

 kuhnenski grab ot mramor

Използването на едни и същи материали за кухненски гръб и плот създава изчистен и неизменен вид, които стои изключително добре в модерната кухня.

kuhnenski grub

Нищо не изразява така добре вилният стил, както ламинатът. Имайте в предвид, че дървеното покритие не винаги е подходящо за кухненски гръб, ако е поставено на място, на което често се зацапва.

moderen kuhnenski grub

Много кухненски гърбове имат хоризонтална ориентираност, но може да използвате плочките вертикално, за да придадете на стаята по-висок оптически вид и повече простор.