идеи за спалня

Решили сте да реновирате спалното си помещение и търсите интересни идеи за спалня? Точно поради тази причина решихме да ви покажем няколко, с които лесно ще превърнете стаята си в едно място за удоволствия и релакс. Ако искате да му придадете по-декоративен вид, “охладете” стените и пода с неутрални светли цветове. Върху тях лесно ще създадете красиви акценти и всички предмети и мебели ще се открояват.

Идеи за спалня – комфорт във всякакви размери

идеи за спалня

Една от най-важните идеи за спалня е аранжирането на декоративните елементи и аксесоари в нея. Без нея, никой интериорен дизайн не е завършен. Спално бельо, възглавници, одеяла и всякакъв вид изкуство за стена могат да оформят цветовата тема на стаята чрез багри и модели. Подмяна на спалното бельо и няколко меки аксесоара могат да преобразят облика на всяка стая. А нощните ви шкафчета могат да се превърнат в място за поставяне на любими предмети. Погрижете се за добавянето на огледала и добро осветление. Те играят ключова роля в интериора, ако стаята ви не е с големи размери. Още съвети ще видите под снимките, които ви очакват по-долу.

Идеи за спалня – удоволствие и комфорт на едно място

идеи за спалня

Погрижете се за декорацията в помещението. Макар това да не е стая за забавления, каквато е всекидневната, тя също има нужда от украса, за да създава красиво настроение.

идеи за спалня

Добавете място за сядане в своята спалня. Така ще добавите усещане за уют и удобство. Не забравяйте декоративните възглавнички към меката мебел.

идеи за спалня

Интериорният дизайнер на тази спалня ни дава страхотна идея за малки помещения, които лесно могат да се превърнат във впечатляващи. Той е превърнал бялото в основен цвят и е успял да създаде интерес с черно-белите тапети с природен принт на една от стените. В същото време, наситеното зелено се превръща в акцент не само по леглото.

идеи за спалня

Ето как подмяната на чисто бялото спалното бельо с карирано в пастелни тонове раздвижва иначе неутралната визия на стаята. Стилът в дизайна е запазен, а в текстурите са добавени още форми.

идеи за спалня

Сложете средно голяма монохромна картина на стената. По този начин празнотата в помещението изчезва моментално и то придобива модерна визия.

идеи за спалня

Добавете светлина в помещението. Колкото повече прозорци имате, толкова по-добре. Не се затваряйте с тъмни щори или завеси. Навлизането на слънчеви лъчи, освен че уголемява пространството, го прави да изглежда и по-свежо и приветливо.

идеи за спалня

идеи-за-спалня

идеи-за-спалня

идеи-за-спалня

идеи-за-спалня

идеи-за-спалня

идеи-за-спалня