10 съвета за малката кухня

malkata kuhnq

malkata kuhnq

10 съвета и идеи за малката кухня за ефективност, стил и организация. Кухните са съществена част от всеки дом и ние всички искаме просторна и добре обзаведена кухня. Но с текущата тенденция на малки жилища и мястото за кухни също се съкращава. Но как да се поддържат същата ефективност, стил и организация на кухнята, когато има малко място? Ето 10 съвета и идеи за малката кухня.

Идеи за малката кухня

malkata kuhnq

Заложете на бяло в малката кухня. С ограниченото пространство не бихте искали да намалите визията и да направите вашата кухня да изглежда още по-малка. Тази малка кухня изглежда по-голяма от реалния си размер, благодарение на прозрачните бар столове и преобладаващо бялата цветова гама.

idei za malkata kuhnq

Органайзер за чекмеджета. Поддържането на кухнята подредена е ключът към оптимизиране на пространството. Заложете на органайзер в шкафовете при обзавеждане на малка кухня. Те ще задържат всички ваши кухненски припособления за готвене на място, далеч от пряка гледка, но ще бъдат лесно достъпни.

malkata kuhnq

Модерна малка кухня. Еклектична, съвременна и забележителна. Тази малка кухня е ефективно проектирана. Отново имаме бяло като основен цвят, хладилник в синьо и цветна декорация. Изчистените линии са препоръчителни за малките помещения.

malkata kuhnq

Нещо цветно. Най-добрите идеи за дизайн на кухнята са за ефективност и функционалност. Този цвят мента, хром и дърво добавя елегантност и стил на интериора в стаята. Няма значение, че всъщност кухнята е малка.

malkata kuhnq

Възползвайте се от ъгъловото пространство. Това труднодостъпно, но всеобхватно ъглово пространство на шкафа почти винаги се губи. Инсталирайте плъзгащи се рафтовете на ъгловите шкафове, които ще ви позволят да използвате мястото, без да се напрягате, за да достигнете всичко, което се намира назад.

malkata kuhnq

Кухненски остров на колела. Всяка кухня има нужда от остров. Но той може да пречи, ако пространството е прекалено малко. Кухненският остров на колела е най-доброто решение. Центрирайте го, когато е необходимо, и го преместете настрани, когато имате нужда от повече място.

malkata kuhnq

Вертикално съхранение. Пространството и съхранението винаги са предизвикателство за по-малките жилища. Проявяването на творчество за система за съхранение може да ви помогне да се възползвате от всеки сантиметър в кухнята. Вертикалните шкафове са идеални за използване на неудобните междини места, където да поставяте част от кухненската дребна посуда.

malkata kuhnq

Използвайте стените. Те може да се превърне в подходящо място за съхранение на неща от плотовете. Тази малка кухня в скандинавски стил използва стената, за да направи билкова градина и съхранение на кухненски приспособления в едно. От друга страна, дават по-разчупен интериор на малката кухня.

malkata kuhnq

Заложете на стъклени стени. Нищо не може да разшири стаята, така както стъклената стена. Този план на кухнята води до открита трапезария в малък двор. С шкафовете, рафтовете и уредите, разположени настрани, пространството се максимизира.

malkata kuhnq

Модерен кухненски гръб. Това буквално е празно платно, даващо място на вашето творчество. Тази бяла кухня е креативна и уникално направена благодарение на изключително красите малки плочки за кухня. Използвайки различни и цветни плочки и по този начин превърнете малката кухня в привлекателно и приятно място.