интериорен дизайн хол сиво синьо бяло

Не е ли възхитителен начинът, по който дизайнерката Алисън Коузър и избрала интериорен дизайн в женски стил, с който да преобрази този малък Нюйоркски апартамент с две стаи в изискано място със закачливо чувство за хумор, с помощта на боя, тапети, предмети на изкуството и изобилие от лъскави акценти. Заповядайте да го разгледаме заедно и да получите вдъхновяващи идеи за декорация на малко пространство.

Очарователен интериорен дизайн в женски стил

интериорен дизайн коридор модерен стил арт декор

Пространството на жилищната площ не е голямо, но наличието на много огледала и огледални повърхности във всяко от помещенията оптически уголемява и създава усещане за простор. Още от входната врата може да забележите огромното огледало, което покрива една от стените. Светлите тонове в коридора също спомагат за улавянето на светлината, а всичко в обзавеждането на дома издава, че в него живее жена – модерна и независима, която е подчинила цялото пространство на нуждите и вкуса си.

интериорен дизайн модерен стил

Какво по-женствено в декорацията на апартамента от розови щрихи и чаени рози? Подсилени с биографията на една от музите на модните дизайнери през миналия век Кейт Мос и още няколко дамски четива, на всички става ясно, че апартаментът се обитава от стилна жена с изискан вкус.

Огледалце, огледалце на стената и… навсякъде

интериорен дизайн спалня синьо бяло

Спалнята е в средиземноморски стил, с множество огледални повърхности отново показват, че дамата, която използва тази стая държи на външния си вид. Атмосферата е едновременно изискана и успокояваща.

интериорен дизайн спалня шкаф модерен стил

Нощните шкафчета от двете страни на леглото са огледални, а върху тях отново присъстват типично женски предмети – ваза с цветя, книга за четене преди сън, рамка със снимка, часовник и парфюм.

интериорен дизайн спалня модерен стил

Осветителните тела, които присъстват в спалнята с интериорен дизайн в женски стил,  са модерни и функционални. Златистият им цвят съвпада чудесно с нишката върху таблата на леглото и я откроява от шарката в десена.

интериорен дизайн спалня огледало синьо бяло

Срещу леглото се намира още едно голямо огледало, в което дамата, живуща в апартамента да може да се оглежда в цял ръст.

интериорен дизайн спалня модерен стил шкаф

Белият шкаф в спалнята също е декориран с украса от дамски парфюм, ваза с цветя, стилна шапка и още няколко стилни аксесоари. Разгледайте и останалите кътчета от този дом, които наистина заслужават внимание.

интериорен дизайн спалня модерен стил украса

Интериорен дизайн в хола

интериорен дизайн модерен стил декорация хол

Декорация с рози, ароматни свещи и книги върху холната маса

интериорен дизайн модерен стил декорация

Огледален шкаф в хола с композиция от бели вази и лъскави зарчета

интериорен дизайн модерен стил вази

Множество картини върху стената в хола

интериорен дизайн модерен стил картини

Кът с мини бар и плот за сядане

интериорен дизайн трапезария- столове бар