Тенденции

Как да носим роклята риза?

roklq riza prolet 2015Роклята риза е най-любимата дреха на повечето модни гурута през последната година. Тя се появи първо на нюйоркската модна сцена и после ни намигаше от подиумите от другите 3 модни столици. Роклята риза е минималистична, тя е рядко прилепнала, има цялото очарование на класическата риза, но може да се носи без долна част, което е най-голямото улеснение.

Роклята риза – с какво да я съчетаваме?

tendencii 2015 roklq riza

Приемете ризата рокля като бяло платно и заложете на аксесоарите. За пример, сложете огърлица от перли, клъч (Olympia Le Tan) с много детайли и сандали.

roklq riza tendencii

Ако ще се присъединявате към някой фестивал това лято, защо да не опитате с някоя рокля-риза? Модната блогърка е с риза в камъчета, които напомнят палми. Раницата на гърба е един много практичен начин да се разхождаш из фестивалната зона и да имаш всичко под ръка.

roklq riza

Опитайте риза с остри линии и я съчетайте със структурирана черна дамска чанта и боти с ток до глезена.

riza roklq tendencii 2015 prolet

Понякога копчетата не е нужно да стигат чак до долу. Тази рокля-риза е идеална ежедневна визия. 70-те се завръщат с пълна сила, а този нюанс на кафявото е типичен представител на тази ера. Ръкавите – широки и прихванати с тясна линия накрая, напомнят на хипарския шик от 20-те години.

Трикове за носене на роклята риза

proletni tendencii roklq riza

Роклята риза може да бъде представена във всякаква светлина, в зависимост с какво ще я комбинирате. В случая виждаме риза с детайл от панделка, съчетана с главозамайващи високи обувки, бяла чанта и златна огърлица.

proletni tendencii roklq riza steet style

Викторианския стил е нещо, което ще бъде много актуално през есента, но защо да не го дръпнем и към по-топлия сезон. Шифонена рокля-риза с дълъг ръкав и много воали – след толкова много пластове, дори не са нужни излишни аксесоари.

riza roklq

За да не изглежда толкова безформена, можете да я пристегнете с колан. За цялостна бохо визия наметнете една чанта-торба на рамото си, сложете велурени боти и визията ви за улицата е готова.

riza roklq tendencii

Роклята риза от дънки е подходяща за по рок насочените дами, тъй като тя е идеална да се комбинира с по-груби аксесоари и най-вече с кожа. Кубинките са един от многото начини да внесете rock-chick духа във вашата визия.

riza roklq tendencii 2015

В по-хладните дни сложете над роклята риза и една блуза. Това е трик, с който ще отбягвате ужасните несъчетаеми якета и ще успеете да задържите топлината.