Обзавеждане и Дизайн

Креативни и модерни кухненски мивки

kuhnenska mivka dizain agal metal

Когато оформяме дизайна на интериора в кухнята, най-много време отделяме на избора на мивка, затова сме избрали да ви покажем няколко креативни и модерни кухненски мивки. Хората, които имат повече време и да се насладят на готвенето, вероятно прекарват по-голямата част от времето си в кухнята. Ето защо ако и вие сте от този тип хора, се нуждаете от място за готвене и приготвяне на продуктите, на което ще се чувствате удобно, когато ви дойде идея за нова рецепта. Други хора, (включително и аз), които се наслаждават на добрата храна и мразят да готвят, искат кухнята им да изглежда уникално и модерно. Насладете се на тези невероятни дизайни на мивки.

Модерни кухненски мивки като декоративен елемент

kuhnenska mivka dizain bejovo mramor izvivki

Креативните и модерни кухненски мивки могат да бъдат много красив декоративен елемент в интериора на съвременната кухня. Акцентирайте в дизайна на помещението с функционална и атрактивна мивка, за да създадете прекрасни и ергономични кухненски триъгълници (така се нарича пространството хладилник, мивка, печка). Подходящият избор спомага за създаване на практичен и естетичен вид на кухнята.

Как да изберем функционална и модерна кухненска мивка

kuhnenska mivka moderna dizain metal sivo

Големите, широки и дълбоки, а и модерни кухненски мивки са удобни. Избирайки своята, помислете за големите мивки, които са чудесни за малки съдове и големи тенджери и тигани. Важно е материалът, от който са изработени да бъде устойчив на химикали, топлина и механични увреждания. Това качество помага на мивките да изглеждат като нови в продължение на години. Добавете доза хармония с няколко стайни растения, кърпи, декоративни вази и атрактивни стелажи за сушене на съдове.

kuhnenska mivka dizain sivo

Персонализирайте модерния си кухненски дизайн с уникална мивка. Тя  трябва да съответства на стила на шкафовете, мебелите в трапезарията, кухненските прибори и посуда. По този начин ще създадете хармоничен и елегантен дизайн на кухнята. Поставете декоративни кухненски аксесоари в близост до мивката, които да отразяват и подчертават стила на цялостния интериор. Топлата и релаксираща атмосфера в интериора на кухнята ще бъде гарантиран.

kuhnenska mivka mramor dizain model bejovo

 Интересна кухненска мивка във формата на осмица от керамика и мрамор

kuhnenska mivka mramor kuhnq sivo dizain bqlo plot

 Креативна мивка във формата на китара за кухня и двор

kuhnq mivki dizain kitara model bejovo

 Ъглова функционална кухненска мивка

kuhnq mivki dizain metal agal kafqvo sivo

 Креативен дизайн на кухненска мивка във формата на чаша

mivki kuhnq dizain obzavejdane model metal

 Мивка за кухня с дизайн Ин и Ян

mivki kuhnq dizain sivo model metal in qn

mivka kuhnq dizain bqlo metal model keramika

mivka kuhnq dizain keramika bqlo model

mivka kuhnq dizain metal cherno plot

mivka kuhnq dizain metal model krag

mivka kuhnq dizain metal sivo jalto plot

mivka kuhnq dizain model sivo keramika plot